tisdag 23 juli 2013

FILLERS I KINDER HOS TERES PLASTIKKIRURGGRUPPEN

Måste bara passa på att visa den otroliga skillnaden...!!

Jag har börjat gå regelbundet hos Anita som är hudterapeut på Plastikkirurggruppen. Tycker det är skönt att komma dit sådär var 4-6 vecka och få lite rådgivning. Slippa tänka själv liksom :) Antingen köper jag någon skön kräm, får ansiktsmassage eller bara allmän rådgivning/tips. Väl värt pengarna, att investera i sig själv. Jag går aldrig ut på krogen eller har andra dyra utgifter, så att lägga pengar på ytligheter som detta är jag värd :)

För några veckor sedan gjorde jag en peeling som jag är supernöjd med (ska göra ett längre infoinlägg senare) och förra veckan la jag fillers i kinderna. Det blev en otrolig skillnad!! Man ser det speciellt på bilden nedan...

Jag har aldrig haft sådär klämvänliga kinder, men nu har jag det. Väldigt ungdomlig :) 



RIHANNA DIAMOND TOUR, STOCKHOLM

Igår va jag och Basse i Globen för att kika på Rihanna. Hon va grym!
Jag har vart lite skeptisk till hennes framträdanden då de verkar väldigt sexistiska, har sett stillbilder och läst artiklar om hennes sätt på scenen. Hon va väldigt utmanande och anspelade väldigt mycket på sin sexualitet, men det hela framställdes väldigt feministiskt och starkt. Supercool!

Mitt intryck blev att hon är en cool, kaxig ung kvinna som utmanar normer. Kul!

Effecta köpte även två biljetter och gav till en av företagets anställda. I höst kommer jag ta fram ett belöningssystem åt personal som utmärker sig lite extra. Varje månad (alt. varje kvartal) kommer företaget belöna en anställd som levererat utöver förväntningar. Belöningen kan vara biobiljetter, spadagar, konsertbiljetter, presentkort i klädbutiker osv. Visst är det är kul system?
Dessutom blir vinnaren korad på vår Facebook sida med motivering så alla kan se samt gratta :)

Det har hänt massor i företaget senaste månaderna... Har inte hunnit berätta allt.
Lite kortfattat:  - I augusti flyttar vi in i lokaler på Södermalm, Götgatan. Kontoret kommer finnas precis ovanför Ringens köpcentrum, Skanstull.
 - Effecta anställer en projektledare med bas på kontoret mån-fre, en tjänst på 75%.
Spännande! Framtiden är vår!!


Lite dålig bild... Köpte "gangsta"-tischa på H&M kvällen till ära :)




onsdag 3 juli 2013

BRÖLLOP

Effecta har otroligt många bröllopjobb nu i sommar och det är vi sååå glada över. Hög klass på service med rejäl vett och etikett men ack så tacksamma uppdrag! Jag försöker komma ut och arbeta så ofta jag kan, vilket tyvärr inte är så ofta :(

Men idag lyckades jag få tid att komma ut. Underbart! Jag storlipade under bröllopsvalsen och va tvungen att ordna ny mascara, mina kollegor flinade åt mig... Men det va ju så vackert... Kärlek är något magiskt!






SMÅ SAKER I VARDAGEN

Varje dag startar kring 08.00 för mig. Det första jag gör är att tvätta mig, sätta på mig joggingkläder och ge mig ut på en skogspromenad med hundarna. Håret sitter i en rufsig boll på huvudet och sömnen ligger fortfarande latent. Det är ett mysigt sätt att vakna på tycker jag!
Forskning har visat att människor som är ute i naturen (speciellt skog) är lyckligare än övriga och jag tycker faktiskt att jag mår bättre när jag får tid att gå på mina små skogseskapader.

Har jag tid brukar jag sätta mig på en sten och bara njuta av naturen.
Då och då träffar man andra hundägare som också promenerar med lösa hundar. Tycker det är så mysigt :) Man hejar lite smått och låter hundarna hälsa och leka av sig. Man kan finnas bredvid varandra 5-10 minuter utan att säga ett ord... Okomplicerat på morgonkvisten :)

Idag hann jag plocka lite blommor, tycker det är så fint och hemtrevligt att ha på köksbordet.
Eftersom Basse kör RIX FM Morronzoo och försvinner 05.00 varje morgon lämnade jag denna lilla bukett med notis som överraskning :)


Vi är ett otroligt bra team, jag och Basse. Bästa vänner men samtidigt varandras mentor. 

Vi pratar dagligen om våra arbeten och låter oss reflektera över varandras karriärer. 
Tror det är väldigt värdefull feedback, vi kan verkligen komma med olika vinklar på problem och möjligheter då vi är i totalt olika branscher!


HITTA TILLBAKA TILL SIG SJÄLV

Har senaste veckorna känt mig som en gråmus. Att arbeta hemifrån har sina för och nackdelar. Jag älskar friheten att kunna arbeta fem eller femton timmar om dagen, men hemmakontor är absolut inget positivt för min form och stil. Det känns som om jag inte riktigt brytt mig om min utsida, jag sminkar mig sällan, gör aldrig frisyrer och lufsar runt i mjukiskläder. Ändring!!

Svängde därför förbi Teres Plastikkirurggruppen för att uppdatera badrumsskåpet. 
Det blev en dagcreme från Restylane och en ögonkräm från VI. Lyckades även få en konsultation med Anita (hudterapeut som arbetar där) och vi pratade om peeling. Det ena slutade med det andra, så på måndag ska jag få en kemisk peeling. Haha, är lite rädd.... På onsdag kommer jag börja tappa hud. All hud i ansiktet kommer försvinna och jag kommer ha öppna sår i hela ansiktet...! Uscha!
Men tänk om några veckor, vilken babyhy jag kommer få :)

Ska även fylla på lite Botox och fillers. Mina kinder är superfina sedan jag va där sist, men de kan fyllas på lite. Läpparna ska formas upp lite, bara ytterst lite.







tisdag 2 juli 2013

BASSE BÖRJAR PÅ RIX FM MORRONZOO

Basse är nu programledare och tillika producent (!!!) för RIX Fm Morronzoo hela sommaren.
Ganska sådär asgrymt ;)

Det blir ett litet inlägg och en egentligen ganska stor sak. Jag har vetat om det länge men inte hunnit berätta...




My love förra sommaren som konferencier för RIX Fm Festival :)