söndag 30 december 2012

"FÖRSTORAT" ÖGONEN

Köpt linser från Hong Kong som förstorar ögonen. Så jävla snyggt, tack Vanessa för tipset!!

Jäkla asiater, de ligger alltid sååå mycket före oss i väst! 
Har ni aldrig undrat varför alla japaner och thaitjejer har sååå stora och fina ögon?
Typ Foki har ju gigantiska ögon! 
Hemligheten är dessa linser... Iris är några millimeter större än normalt, så när man sätter i linserna verkar ögonen större :) Det skaver lite, men det är väl en vanesak när det gäller linser?

Ska ha det på nyår!

Just dessa linser kommer från www.koreabigeyes.com






lördag 29 december 2012

FREDAGSMYS

På söndag åker vi till Kolsva för semester över nyår, så idag firade vi ut 2012 med en liten romantisk middag... Världens enklaste men mysigaste; rostbiff med potatissallad och melon samt snittar med olika röror. Simpelt men gott!




tisdag 25 december 2012

GOD JUL 2012

Då vart julen 2012 avverkad! Äta god mat, ligga på soffan, äta mer mat, julklappsspel,
äta godis, spela TP... Wonderful!

Jag gav Basse en plånbok och vax i julklapp medans jag fick en "kärlekskram" (...!?). Jag har ju gett honom just "en kram" de senaste tre åren till både jul och födelsedag, men är det inte lite uttjatat då? Han borde väl klämma till med en Vegas resa!?

Idag är det favoritdag nr 2 i juletider. Äta rester, ligga på soffan, äta mer rester, vila någon timma, äta och kolla skräptv... Mmmm!




Doris och Lotta leker (mest Doris med Lotta :))


Julklappsspel :) Nästan det roligaste på hela dagen!!

Tessie trivs bäst på mormors ben....

"3-i-rad" spelet is ON 

Basse va tomte hos grannen

Obligatoriska TP varade från 19 till 23...
Jag tog rollen som frågeläsare, ville inte utklassa de andra.

söndag 23 december 2012

LACKAR MOT JUL!

Nu börjar dagarna återgå till normala rutiner här hemma, och jag kommer få tid att blogga igen :)
Doris ser inte hela lägenheten som en öppen toalett, hon sover på nätterna och börjar bli allmänt mer självständig. Skönt!! 

Jag kan inte förstå att det är julafton imorron!? Tänk va snabbt tiden har gått... Jag har gått upp i "julmatsvikt" senaste veckorna och, haha, det är sååå obekvämt med tajta och illasittande byxor...! Måste slimma till mig men ska vänta tills på tisdag, imorron vill man ju frossa i godsaker :) Får köra mysbyxor några veckor... ;)

Jag har börjat summera året som gått och lagt planer inför 2013. Tänkte delge er mina tankar och önskningar i ett senare inlägg. Men jag ska ägna mer tid åt mitt företag samt mina studier, det ska vara mina primära karriärsmål. Har en del tvsaker också, men det avslöjas senare ;) 
Lite vad som hänt sedan vi sist hördes...


Va förbi hos Jean på Lasercenter. Lite småfix innan jul & nyår...

Gjorde även en IPL behandling. Har några pigmentsfläckar (hyperpigmentering) precis vid rumpan som jag stör mig på i bikini. Fick något hudutslag förra året i Thailand som jag kliade på vilket orsakade mörka ärr när jag solade. Hoppas de går bort, ska på fler laserbehandlingar om några veckor för att verkligen försöka radera fläckarna. Lasercenter är jätteduktiga på olika ljusbehandlingar, har tidigare tagit bort pigmentfläckar i ansiktet med perfekta resultat! 



onsdag 12 december 2012

FULL RULLE MED DORIS

Jag lever!! :)

Vi hämtade Doris förra lördagen och därefter har lilltjejen tagit upp all min lediga tid!

Jag hade förträngt glömt hur jobbigt spännande det va med valp :)
Men hon lär sig fort! I natt sov hon genom hela natten och hon förstår redan "nej", "sitt" och "ligg" :) Vi har inte haft henne ens en vecka!? Skönt att ha en pudel...

Igår hade jag en heldag i stan, fixade naglar och va hos frissan. Både Tessie och Doris va med, det va lite otympligt men det gick. Lite svårt att träna Doris ostört, folk kommer fram heeela tiden och vill gulla med henne... Kul i början men irriterande efter typ fem timmar!

Idag skulle jag ner till Malmö och besöka Citadellkliniken. Gick upp 04.30 och kände hur en våg av ovilja sköljde över mig. Kontrollerade att tågen samt tunnelbanan gick utan störningar, vilket de tyvärr båda gjorde ;) Segade mig iväg till t-centralen, hade packat portföljen med jobb samt stuvat in lilla Doris i hundväskan.
Tåget skulle gå 06.21 och vi va i god tid. Väl på perrongen surade jag eftersom jag verkligen ville ha en lugn dag hemma, inte ge mig ut på äventyr till Malmö i snöstorm.
När tåget rullade in på perrongen började folk stiga ombord.
Jag stod kvar.
"Näää, f*ck this", tänkte jag och gick tillbaka till tunnelbanan. Kom hem till en förvånad Basse.
Detdär med att leva i nuet! Borde dock vart smart och sålt min biljett på perrongen, men beslutet kom över mig i absolut sista sekunden. Tur att jag inte hade bokat hembiljetten :)

Premiärtur! Smidigt när man än så länge kan trycka ner båda tillsammans :)

Sover gott på min jacka, bredvid varmt element....



Hit, men inte längre :)

torsdag 6 december 2012

LITE LUGG PÅ DETHÄR

Har tagit ut löshåret för några veckors paus. Fick därefter panikattacker i spegeln eftersom jag i princip vart hårlös... Så jag tog tag i saxen och körde en egenstylad lugg i ett försök till "piffning".

Får se hur länge jag pallar detta... Ganska stylish ändå!? Ser sådär modern ut :)




onsdag 5 december 2012

NYA JOBB OCH VALPFÖRBEREDELSER

Igår vart det fest hos Ljunggrens på söder! Steinlager har lanserat en ny öl i Sverige, Steinlager Pure och självklart bemannade Effecta eventet :)
Hela kändiseliten va på plats, likaså skvallerpressen... En riktigt kul kväll, allt va väldigt väl organiserat!

Hemma i lägenheten förbereder vi för Doris. Halsband, koppel och leksaker är inköpta! Tänk att hon snart är här.... Kl 08 på lördag hämtar vi henne :)

Min personal rockade entrén...








Tror ni jag är stolt!? :)




söndag 2 december 2012

HEJ OCH GODNATT

Hur har helgen varit mina fina vänner?
Jag har haft pojkvänsfritt och passade på att hämta hit Vanessa för lite mys. Vi drack vin, smet ut på upptåg i stan och avslutade med seeeen filmkväll. Släpade oss till sängen 05.30! Så sent/tidigt har jag nog inte vart uppe på flera år... :)

Det va kul igår vilket resulterade i en relativt ångestladdad söndag.
Jag avskyr när dagar faller mig ur tiden utan att få något gjort!! Idag har jag legat i sängen och fallit in och ur sömn. Knappat lite på mitt lönesystem i Fortnox och gjort lite bokföring.
På tisdag har Effecta Eventpersonal ett nytt uppdrag, så det har vart lite planering inför det... Jag har tillsatt en teamleader för eventet då jag själv inte kommer vara på plats, känns tryggt att överlämna ansvaret till denna personen. Kul att företaget tar sig framåt även på egen hand, efter lite påputtning och organisering av mig!

Imorron är det inspelningsdag, heeeela långa dagen ska tillägnas åt Tv3 och "69 saker om sex".
Har ångest över kläder, skulle in till stan och shoppat idag... :( Men istället har jag legat hemma pga sömnbrist. Va inte bakis eller så, bara helt död utan sömn.

Jag har haft lite dålig energi senaste veckorna. Vet inte exakt vad som hänt, men jag har känt en del ångest. Jag är ju en listfaschist, organisationsdiktator samt kontrollfreak och på senaste tiden har jag inte lyckats pussla in allt i mitt schema. Jag känner att jag inte sköter mina tillgångar på det sättet jag har kapacitet till. Det rör sig om skola, företaget, vänner, utseende, vikt osv. Dessutom får vi hem Doris på lördag!!!!
Hon kommer ju självklart bli prio ett, men sen är det så jäkla många andra saker som måste underhållas... Hmm... Kanske att jag måste ta hjälp av en revisor som sköter den ekonomiska biten i företaget några månader framåt... Just företagsbiten äter upp mycket tid.

Jag ska skriva ner en lång lista på småsaker jag har ångest för. Varje morgon ska jag välja ut fem av dessa småsaker och åtgärda dem. På så sätt ska jag nog må lite bättre innan nästa helg.
Till exempel imorron: innan jag tar taxi till Sto/Cph studio, imorron ska jag...
 - gå till posten och hämta ut en portfölj
 - städa upp i ena garderoben
 - se till så Basse fixar lite i mitt kontor (ska skära till skrivbordet så det passar in i vardagsrummet, måste åka till typ K-rauta)
 - kolla dagispriser/rabatt för två hundar
 - beställa SJ biljetter till Malmö för mitt läkarbesök

Idag hann vi i alla fall åka förbi Doris, sista träffen innan vi hämtar hem henne!