onsdag 31 oktober 2012

SVÄRFÖRÄLDRARNA PÅ BESÖK

Har precis ätit hemmagjord middag med svärföräldrarna. De är på visit till imorron vilket innebär myyyyskväll! Gillar när svärmor går loss i köket... mmmm :)

Imorron är det lång dag i skolan och kvällstid läxhjälp. På fredag blir det jobb för Effecta hela dagen...
Helgen? 
Fredag = jag & Basse ska ut :) Weeeiii!
Lördag = Halloween fest eller pussel hemma ;)



ANATOMI, MASSOR AV ANATOMI

Dubbla kaffe får mig att i alla fall sitta upp. Vissa dagar är omöjliga.

Jag hatar verkligen kyla, varje vinter flyr jag till ett varmt land. Jag har alltid hävdat att jag är född på fel kontinent. Det är inte meningen att jag ska bo i ett sånhär kallt land....

Denna vinter får vi hem en liten Doris (pudeltjej) så landsflykten får bli framåt våren... Förstår inte hur jag ska klara av en heeel vinter i Sverige. Jag mår seriöst dåligt, det brukar funka "ok" till december. Men i januari krisar det rejält om jag inte får komma bort...
Förra året körde jag Thailand i december, Las Vegas i januari och Tanzania i mars. Ganska nice planerat :)

Idag har jag föreläsningar till 15, 
därefter är det läxhjälp för Röda Korset. Ikväll blir det jobb med Effecta. Mycket att förbereda inför kommande event.

Hörs och störs!




tisdag 30 oktober 2012

RÖTT LJUS

Idag är det rubriktorka. 

Har inte heller något spännande att säga om dagen. Har jobbat i klädbutiken och på mitt egna företag. Borde nog plugga mer än jag gör för tillfället. Tentan för tre veckor sedan gick kanon, men jag är osäker på att nästa som äger rum om två veckor går lika bra... Måste börja sitta på bibblan igen. Ska be min chef sätta jobb-stopp på mig.

Funderar på att åka till Budapest i helgen, har ju fortfarande inte fått tummen ur att besöka hundhemmet. Har hela förrådet fullt med donationer från Gibbon!!

Puss & hej!



BOTOX ANSIKTSBEHANDLING

Först ut är...

...BOTOX!!

Detta underbara ämne som trollar bort rynkor, höjer ögonbryn, öppnar ögon... Du kan forma och skulptera i nästintill oändlighet eftersom Botox kontrollerar (förlamar) musklerna i ansiktet.
Dagen du injicerar kommer du inte se någon större skillnad, det tar ungefär 4 dagar tills du ser det klara resultatet. Har du otur kan du få något minimalt blåmärke av nålsticket, men annars finns det inget som "avslöjar" dig :) Timman efter behandlingen kan du vara lite svullen och röd, men detta är snabbt övergående.

Det är viktigt att du går till en erfaren läkare/sjuksköterska, gå efter rekommendationer!
Det kan bli visuella katastrofer om du går till en oseriös/mindre erfaren behandlare. Eftersom Botox verkar flera månader är det viktigt att det blir rätt. Om man lägger fel eller lägger för mycket Botox kan man drabbas av en okontrollerad förlamning, tex huden omkring ögat kan bli hängande, mungipan blir hängande osv. Detta har aldrig hänt mig eller någon jag känner, så det är ovanligt - men det händer.
Sök om kliniken på nätet, se vad andra säger. Men återigen, gå på rekommendationer!

Injektioner kan utföras av såväl läkare som sjuksköterska, i mitt exempel nedan är behandlaren en läkare och tituleras således därefter. Såhär går det till när man lägger Botox:


1. Fyller i en hälsodeklaration. Du får berätta om dina tidigare erfarenheter samt fylla i en utförlig deklaration.

2. Du blir fotad.
Läkaren tar närbilder av de områden som ska behandlas samt helhetsbilder av ansiktet. Detta för att du ska kunna jämföra före och efter.
Tips: Be att få bilderna mailade, det är väldigt kul att själv kunna se skillnaden!


3. Läkaren ber dig rynka på pannan och kisa med ögonen, 
detta för att få se vart han ska lägga nålsticken på just dig.


4. Ni pratar genom förväntningar, läkaren utgår från dina önskemål och berättar vad som är realistiskt att önska och uppnå. Allt följer dina ideér, en läkare ska följa dina tankar - inte leda dig. Det är av stor vikt att läkaren har etik, så han kan hejda dig om du "vill för mycket". En bra läkare motiveras inte av pengar i ett estetiskt yrke som detta.


5. Läkaren visar vad han ska utföra, hur han utför allt och varför han gör som han gör :) 
Han visar dig hur musklerna fungerar och vad som faktiskt kommer hända med dessa när han injicerat Botox.
Tips: Detta är bra för de som är lite nervösa inför ingreppet!


6. Läkaren ritar upp var han planerar lägga injektionerna. 



Rynka och vecka :)
 


5. Desinfekterar. 
Du blir tvättad med en bomullstuss.

6. Då kör vi!
Du får ligga ner, vara avslappnad medan läkaren injicerar.
Tips: Tycker du det är obehagligt kan du be läkaren berätta något medan han arbetar.

Det gör inte ont, det sticker till lite precis när nålen går genom huden men i övrigt känns det knappt. Runt ögonen, under och vid sidan av sticker det lite extra eftersom huden är så tunn...


Denhär biten är inte kul. Under ögat svider lite... Men det gör inte så ont som det ser ut :) Jag är bara tvungen att ligga helt avslappnad.

Shoot it up :)


Här ser ni svullnader i pannan efter injektionerna. Även en röd prick vid kråksparkarna syns. Nu börjar läkaren rita inför mina kindinjektioner men mer om detta i ett annat inlägg :)


7. Du får kika på det klara resultatet.
Har du frågor eller funderingar ang. resultatet är det dags att tala ur skägget :)
8. Eventuell fotografering. När du godkänt och känner dig nöjd dokumenterar läkaren resultatet med bilder. Eftersom man inte ser skillnad direkt efter en Botox behandling brukar man vänta med "efter"-bilderna till återbesöket.

Du ska alltid vara välkommen på ett kostnadsfritt återbesök. Det är svårt att få ett helt perfekt resultat (även om jag vart med om det flera gånger) endast efter ett besök. Vanligtvis återvänder man till kliniken efter två veckor för att "fixa till", dvs lägga minimalt med komplettering för att få symetri på resultatet.

Jag går alltid till Laser Center i Solna centrum, Stockholm. Även vänner från Göteborg har åkt tur och retur endast för att besöka kliniken. Grundaren och behandlande läkare heter Jean och jag kan varmt rekommendera honom, en man med ypperlig estetiskt sinne. Han är en naturlig och trivsam person, det känns avslappnat och trivsamt att besöka hans klinik. Övrig personal har funnits på plats sedan starten 2004, och det känns tryggt att personalen numer "känner" mig och min kropp. Eller så läser de bara på jäkligt noga inför varje kund ;)
Jean är väldigt etisk och har ett par gånger fått mig att tänka om mina injektioner. Han har alltid full rulle, klinikens kalender är fullbokad fem dagar i veckan men ändå lyckas han alltid trolla in mig med kort varsel.
Du kan lugnt låta Jean och hans kollegor ta hand om dig.

måndag 29 oktober 2012

LÅT MIG PRESENTERA: MINA NYA KINDER!

Förresten!! Nu börjar man se det klara resultatet av behandligen hos Laser Center förra veckan.
Botoxen har börjat verka och fillers "kommit tillrätta".

Bilden nedan är inte redigerat någonting, förutom att jag tagit bort röda ögon.
Ser ni vilket snyggt. slätt och "flickigt" ansikte jag fått!?!? Inte en endaste liten rynka!!
Inte ens en misstanke till rynka någonstans! :)
Mina nya kinder är såååå fina!!!
Jag tog ju botox i käkmusklerna också, och detta tillsammans med fillers i kinderna gör att jag fått en helt ny ansiktsform! Jag är så nöjd!!!

Tog även fillers i det nasolabiala vecket (vecken från näsan ner till munvikeln), det ger ett slätare och mjukare ansiktsuttryck... Syns inte så mycket när jag ler så mycket som på bilden, men ändå :)

Ska på återbesök om några veckor, man behöver oftast lägga i lite korrigering med Botox på vissa ställen för att göra ansiktet symetriskt.



SÖNDAGSKUL

Följe med Vanessa på en spontanutgång igår. Orangeriet hade mingelkväll, riktigt kul! Jag går mycket hellre på såna tillställningar än att röja på krogen, där man inte kan kommunicera.

Vanessa har galet roliga vänner, de flesta homosexuella män :) Jag blev helt "caught up in the moment", fy fasiken va de kan festa!! De är inte alls lika stela och medelmåttiga som vi hetro... Tyvärr hade jag och Vanessa fri bar vilket resulterade i hemgång redan 00 för mig :) Haha, började se dubbelt så jag ringde Basse och satte mig i en taxi. Vilken amatör jag är... :)
Skrev ett inlägg under rubriken "Bögar irriterar" på min tv3.blogg:

"Va på en spontanutgång med Vanessa igår. Har nog aldrig träffat så många bögar under hela min livstid som jag gjorde inatt under sex timmar... 
Fashinationen över hur gaykillar festar kvarstår. 
Det dansas, skålas, hånglas, skrattas m.m. Alla är så jävla snygga, det är en genomgående perfektion av varje individ.
Vet inte om jag vågar påstå att de är lite mer slampiga än oss trista hetro, men det pussas fan en hel del i sofforna ;) Kort sagt: de är sååå jäkla mycket roligare än oss andra gråmusar... 
Irritationen över utanförskapet till dessa människor och deras värld gnager lite på mig. 
Dels har jag fel kön, dels är jag straight. Jag är liksom genomgående helt fel. Jag kommer aldrig bli en i deras gäng.
Hade verkligen skitkul igår men ändå sitter jag här och är lite bitter. 
Bögar festar mycket bättre.
Fan kan inte jag va bög för!?
Kanske lika bra, jag hade nog legat med alla. Jag hade vart en snygg jäkla slampa. Flörtat, minglat och vart på alla balla efterfester.
Bögar irriterar med sin lyckliga karisma."




lördag 27 oktober 2012

LÖRDAG

Lördag! Det betyder utgång!!

Eller inte :)
Jag lever på Jennys födelsedagsfest ett halvår framåt... Är hemma och njuter som vanligt.

fredag 26 oktober 2012

FREDAGSHÄNG NÄR DET ÄR SOM BÄST

Körde lite rödtjud idag som omväxling. Brukar ju annars samarbeta med vitt på helgkvällar...

Skulle hem till Vanessa och hämta bilderna, men sömntutan vaknade inte förrän jag började jobbet. Ska hem till henne imorron tidigt, she better not stay up to late tonight :)
Vill så gärna sammanställa vårt lilla projekt!! Intervjun ligger fortfarande på is. Haha, jäkla Jean på Laser Center - han tog för väl hand om oss ;)

Men mina vänner: hold your horses och håll era tummarDet kan hända att "några på något kontor" slår på stort och då jäklar ska jag nog fanken träffa alla möjliga på roliga uppdrag ;)

Idag är som vilken annan fredag som helst med Basse. Vi tänder ljus och glor på tv, dricker vin, sammanfattar veckan, skvallrar, småstädar och allmänt bara gosar. Nu börjar vi verkligen längta efter nytillskottet - vår lilla Doris pudel :)





RIDER PÅ VÅGEN

Tror livet kan va det roligaste som finns!! :)

Har precis avslutat ett telefonsamtal med Johanna Jussinniemi (aka Puma Swede), vi ska ses när hon kommer till Sverige i mitten av november. Ner med alla fördomsmurar!
Det ska bli så intressant att träffa henne, har redan nu tusen frågor!! Har ni något ni vill fråga får ni gärna höra av er. Jag tänkte fråga allt som man vill veta om en porraktris - men aldrig hört någon våga fråga :)

Jag är en rätt nyfiken och rättfram person, så jag vill inte tacka ett tv-program för mina kulturella utsvävningar. Men, jag tror inte jag hade fokuserat och selekterat på det sättet jag gör nu. Jag hade nog utforskat andra sidor av världens diamant, men just nu nosar jag på ett "extra laddat ämne" - sex. Hur kul som helst! 

Som jag tjatat om tidigare: Ta tillvara på er tillvaro! Ut och lev!!

Jag fortsätter rida på vågen. Inte från ett tv-program, utan den av livet.




SNART ÄR DET HELG!

Inte för att jag brukar va ledig, men det är ändå något speciellt på helger. Sverige går på halvfart lördag och söndagar, avslappnande.

Förresten, ni undrar kanske varför Vanessa följde med till Laser Center!? Haha, well...
Både jag och hon va sena till vår intervju, och jag hade ju egen tid kl 17. Eftersom Vanessa är kund där sedan tidigare tänkte vi att "hon kan hänga på, det finns alltid något att fixa" :)
Sagt och gjort, vi va ju där över tre timmar... 

Jag har knappt sovit något inatt. Va tvungen att sova på rygg då all ansiktbehandling skulle va orörd. Dvs det tar ju ett tag innan fillers "sätter sig ordentligt" och jag ville inte vakna med en tilltryckt formad kind :)
Likaså botox, man får inte träna på 24 timmar eller massera området där man blivit behandlad. Träning kan göra att ämnet försvinner snabbare ur kroppen och massage kan göra att ämnet förs till "grannområden" i huden som inte skulle behandlas från början.

Detta kommer låta rätt sjukt. Till och med för mig som är så "outspoken", men:
jag gjorde så jäääkla mycket igår. 
Det va verkligen inte en fläck som blev orörd. Haha, 28 år liksom... Aja... Det ska bli kul att se resultatet av alla fillers i ansiktet, såsom kindben och mungipor samt kring näsan. Har aldrig provat sånt förr :)
You only live once and you måste prova allt :) Bara det är hos någon duktig som Jean... Så länge jag inte har barn ska jag bränna alla pengar på mig själv ;)

Idag ska jag jobba, men försöka hinna ut till Vanessa och hämta alla bilder. Vi tog galet många.
Jag tänkte lägga ut separata "reportage" om varje ingrepp, så folk från Google kan hitta hit. T.ex. om någon vill veta hur man förstorar kindben, eller tar bort pigmentsfläckar så kan de hitta hit och komma direkt till aktuellt inlägg. Såklart med före och efter bilder.
Ni som känner er på något sätt provocerade av detta ombeds ej läsa. Jag kommer ha tydliga rubriker, så ni inte riskerar att scrolla ner. Jag kommer nämnligen lägga ut bilder på hur varje ingrepp går tillväga.

Jag vill även passa på att tillägga att jag gör detta för att det är kul. Det har inget att göra med sviktande självförtroende eller en ambition om att "bli vacker". Jag är fullt nöjd och (faktiskt) är övertygad om att sann skönhet kommer inifrån. Äkta skönhet syns i ögonen, märks på utstrålningen samt karisman en mäniska har.
Ni som följt mig vet att jag har ett enormt självförtroende och självkännedom. Men jag har en viss distans till alla samhällets normer, är en nyfiken person som gärna utforskar betingelser. Speciellt så aktuella saker som skönhetsingrepp, vilket de senaste åren ökat lavinartat.

Hörs sen!



torsdag 25 oktober 2012

LASER CENTER I SOLNA CENTRUM

Jag och Vanessa kom till kliniken vid 17 och som tur va hade Jean inga fler kunder - vi kom inte därifrån förrän 20!! 

Detta kommer verkligen från hjärtat: Jag har aldrig träffat någon så duktig läkare som Jean på Laser Center i Solna centrum. Det va heeelt otroligt vilken talang för att skulptera! Han ville inte göra mina läppar, la istället i filler i mina kindben och kring mungiporna. Jag tog bort tre pigmentsförändringar. Jag körde botox i hela ansiktet, kring näsan och i käkmusklerna - resultaten blev helt otroliga! Man ser inte botoxens fulla effekt förrän om några dagar men alltså.... Mina kindben är helt amazing! Jag är verkligen mållös :)

Först hade vi varsin konsultation och jag fick verkligen ändrat hela min behandling :) Först tänkte jag "göra lite läppar" och botox men Jean tyckte absolut inte mina läppar behövde något, utan föreslog lite mer markerade kindben. Även fillers i mungipan för att få "mer harmoniska" drag. Därefter föreslog han mindre botox i pannan, han tyckte hellre jag skulle välja behandling till käkmusklerna? Haha, jag hade inte en aning men han tog fram massa papper och ritningar för att förklara. Så jäkla skönt med någon som inte "vill sälja" utan verkligen, genuint tycker det är kul att "bevara och framföra" ens egna drag. Jag har verkligen lärt mig massor av nytt idag!
Tänk alla, alla salonger jag vart på som gladeligen "bara" sprutar som på löpande band. Jag som kund har ju egentligen inte alls stor kunskap om hur man verkligen kan utnyttja alla tekniker, men idag fick jag verkligen lära mig!
Det va ingen stress, haha nästan så att jag ville skynda på behandligen i slutet :) Men Jean va så otroligt noga med allt. Alla "ingrepp" skulle noga dokumenteras med fotografier och ritningar...

Sorry, men det blir inte mycket mer skrivet idag. Min intervju med Vanessa Lopez läggs på is några dagar... Vi hade fullt upp idag :)

Jag har en miljon bilder, men sparar dom till imorron... Är helt död nu... :)

Papper, papper. Jag slipper tydligen aldrig undan. Varenda jäkla gång måste man fylla i papper :)
 IPL Laser, tar bort pigmentförändringar:


Kikar lite på resultatet, man ser redan skillnad!


onsdag 24 oktober 2012

SMÅSPRING PÅ SÖDER

Idag har jag haft en "fixar-dag". Postat viktiga brev, valt ut tyg till scarfs (eventet i november), gått momskurs hos Skatteverket, vart läxhjälp, fixat naglar, vart hos frissan...

Jag ska närmsta tiden gå till frissan två gånger i veckan för att få styling. Ni vet, jag kämpar mot en jäkla höstdepp. Känner mig som en gråmus och behöver lite glam i tillvaron ;)
Eftersom jag har löshår hamnar det oftast i en slarvig knut på skallen :) Jag tvättar håret två gånger i veckan och en frisörstyling håller flera dagar! Det är faktiskt jäkligt smidigt. Haha, jag hatar verkligen att sitta med håret framför spegeln...

Imorron är en heldag med kul. Först skola mellan 08-15, sen träffa Vanessa och därefter åka ut till min läkare i Solna! Ska bli så kul att träffa Vanessa. Jag har träffat en del människor i mina dagar, men jag är typ starstruck inför att träffa henne :) Hon är verkligen någon som imponerat på mig!

Efter min lilla dejt med henne har jag tid hos Laser Center i Solna, ska ordna lite botox och ta bort pigmentsförändringar i ansiktet. Har några små fläckar som jag stör mig på varenda dag i spegeln och jag tycker mina kråksparkar börjat synas allt mer... Kanske, om jag gräver långt ner i plånboken fyller jag på lite läppar...
Jag är en frekvent kund åt Jean som äger kliniken, han är grym! Har dessutom flera väninnor som gör läppar hos honom, han har verkligen tekniken att forma...! Ska ta lite före och efter bilder åt er imorron.

Har även ett litet projekt som är hemligt... Hehe, det innefattar filmning och diverse kul upptåg :) Tänk er "69 saker om sex" goes Evelina ;) hehe håller tummarna att allt klaffar... To be continued....

Idag börjar ett nytt pusselprojekt!
För att skapa de bästa förutsättningarna krävs följande:
 - levande ljus (mys/meditation faktor)
 - rengör bordet ordentligt!! Viktigt, eftersom ett pussel kan pågå upp emot en vecka...
 - första dagen ägnas åt att färgsortera bitarna. Tex alla blå (himmel) i en hög, alla gröna (tex gräs) i en hög osv...


tisdag 23 oktober 2012

LITE SOPPING SOPPING

Imorron har jag tid hos frissan och nagelteknologen, så dagen till ära ägnades åt lite shopping. Inte några mängder, vi snackar kvalitet istället för kvantitet. Hur hittar man detta då utan att gå in i svindyra affärer? Vi vanliga dödliga som handlar på typ Gina och H&M?

Jo, man tar hjälp av en stylist!! Det kan låta avlägset, men jag är övertygad om att det kommer bli superstort i framtiden. Vi använder ju oss av stylister nästan varje gång vi går in i en butik. Problemet är bara att personalen i butiken vill sälja sina egna saker... Tar du hjälp av en stylist blir det en helt annan ärlighet -  och en helt ny nivå på kunskap. 

Skaffar man sig en stylist slipper man spendera massa pengar på onödiga kläder man ändå aldrig kommer använda. En stylist hjälper dig investera i några få saker som du kommer ha användning av mycket längre än ett jäkla reaplagg...

Så jag svängde förbi Bobby Hadodo som äger Dressroom i Skrapan. Han är verkligen så jävla grym, har stylat alla "kändisar" i Sverige - allt från Puma Swede till Reinfeldt. Hur ballt är inte det!? :)

Tydligen är nitar fortfarande jäkligt inne, och något som Bobby tyckte jag skulle passa i... Köpte en mössa, ett par jeans och ett par skinnhandskar. Kändes som bra investering!!



COOLASTE KVINNAN

Vet ni vem jag ska träffa i veckan!?
Ledtråd: En stark kvinna med otroligt karisma, utstrålning och en vass tunga.  Hon står för den hon är, även om det inte innefattas till majoriteten av samhället. Hon går sin egen väg, för att den är rätt för henne. Hon är inte bara en förebild för mig, utan för många andra. Hon har sidor alla borde lära sig mer av -  empati, förståelse och tålamod.

Hon verkar ha ett hjärta av guld, men är säkert jävligt vass när det gäller. Detta är en kvinna som borde få större genomslagskraft i "den allmänna media" än vad hon tidigare fått. Hon ger minoriteter ett ansikte som säkert inte alltid är så lätt att bära, hon sprider kunskap. Hon verkar klok och vis, lugn med ett jäkla temperament om det krävs. Hon tar inte skit från någon som inte är värd hennes uppmärksamhet.

Det jag mest inspireras av henne, då jag följt henne i media, är hennes drivkraft att leva ett jäkligt kul och enkelt liv. Hennes insikt av att "leva här och nu".

Hon är någon jag faktiskt har i min bekantskapskrets, men eftersom jag typ aldrig går ut på krogen har jag missat henne.
Jag ringde henne tidigare idag och följande meningar utbyts:
 - Ok, men då tycker jag vi träffas så kör jag en intervju med dig till min tv3 blogg.
 - Ja, det blir skitbra. Jag ska prata med mina vänner så får vi hitta på något smaskigt ämne...
 - Härligt, men du... Mina bloggläsare gillar bilder, så se till att piffa upp dig till vår träff!
 - Ehh.... Hur menar du nu?
 - Ja, alltså haha kom inte i myskläder, osminkad och en rufsig boll på huvudet.
 - Gumman. Jag har drömt hela mitt liv om att bli en kvinna. Det är en ära för mig att vakna varje morgon som kvinna. Jag skulle aldrig gå utanför dörren utan att göra iordning mig...
 - Ehhh... ok. Shit det låter ju jobbigt...?

Har ni någon aning...?
Hon va med i Big Brother endast för att sprida ett budskap. Hon struntade fullständigt i mingelfester, barturnéer och annat. Hon kör sitt eget race.

Självklart talar jag om VANESSA LOPEZ!!!Eftersom mina läsare på tv3 ganska snävt är intresserade av ett speciellt ämne ska vi fokusera på att fånga intresset hos de som läser samtidigt som vi har en seriös underton. Vi ska prata orgasmer, sexleksaker och skönhetsoperationer :)

Denhär gudinnna ber jag "piffa till sig lite innan vi ses"... Suck.


NY FAS I LIVET

Nu har jag landat i mig själv och vet precis vem jag är igen :)
Sexprogram, ytligheter, pussel på vardagsrumsbord, hundar osv osv...

Vet inte riktigt vad som hände inom mig i helgen, men nu är allt glasklart.
En slipad diamant har ju många sidor! Allt behöver väl inte vara så jäkla politiskt korrekt!? 
Nu vänder jag en annan sida mot vardagens ljus. Jag tänker bara ha jäkligt kul, "go with the flow".
Jag som alltid pratar om att leva i nuet, att detta är en av nyckeln till lycka.

Nu ska jag verkligen göra detta. Just nu är jag med i ett hysteriskt kul sexprogram på tv.
Det innebär inte att jag kommer bli någon sexolog, skriva sexkolumner i tidningar eller en för evigt frispråkig dam som alltid kommer vilja prata snusk (eller, haha just frispråkigheten försvinner aldrig) .
Jag såg en sneakpeak på kvällens avsnitt sent igår, dagens program är verkligen underbart!

Detta händer just nu, just här i mitt liv.
Och jag ska verkligen bara köra mitt race. Livet är en lek, lev här och nu och ha jäkligt kul. Göra det jag känner för och låta mitt hjärta bestämma ansvarsgränser och moral. Mina vänner, bry er inte om samhällets normer, religion eller "måsten". Så länge du följer ditt hjärta blir det aldrig fel, för ingen människa är ond.

Jag har tidigare trott att jag levt enligt mina egna åsikter.
Och det har jag säkert, men nu har jag nog lärt känna mig själv i ett nytt ljus.
Jag faschineras av att jag tappade bort mig själv lite, även om det bara va för några veckor. Man kan tydligen aldrig lära känna sig själv helt. Det är väl det som gör livet så intressant?
Att man hela tiden lär känna sig själv då omgivningen konstant förändras?
Jag tror inte det finns något förutbestämt öde åt oss, alla små vardagsval förändrar hela tiden vår färd genom livet. Små stigar tar oss in på vägar med helt andra vägskäl än vad som va meningen från början.

Jag är jag. Min personlighet ändras inte lika fort som vägen. Just idag är jag följande...
Dendär underhållande snyggingen på tv som pratar sex. Hon som ibland pratar innan hon tänker och börjar garva åt sig själv. Jag är hon som pluggar till sjuksyrra, vars bästa jobb vart på ett äldreboende. Jag är den som lägger pussel på lördags lördagskvällar och bara går ut någon gång i halvåret. Jag är tjejen som använder botox, gör tuttarna - bara för att det är kul. Jag är hon som längtar efter barn, en villa i Köping.
Jag vill vara hon som alltid gör vad hon vill i tillvaron. Tjejen som säger att inget är omöjligt.
Livet är ju trots allt bara en tillfällig lek?

Min blogg på tv3 ska såklart fortsätta. Den kommer gå i samma stil som programmet, här pratas det vulgära ord och fördomarna har högt i tak.
Och det är ok. Det är kul. Men långt ifrån politiskt korrekt :)

Här, på min Tessilina blogg ska allt fortsätta som vanligt. Jag är ju som sagt - jag...



måndag 22 oktober 2012

EGO VECKA DAG 1

Känner mig fortfarande seg efter lördagens äventyr. Ålderstecken?
Eller, haha, är det kanske åldersnoja?


Jag har därför bestämt att ha en ego-boost-vecka!! De senaste veckorna har jag känt mig allmänt hängig och grå...  Så jag har bestämt mig för att göra massa kul ytliga saker:
botox, shoppa, färga utväxt, ny kul färg på naglarna osv osv.
Kommer antaligen bli pankare än fattigast, men det skiter jag i... Jag har stressat runt så mkt senaste tiden. Nu ska jag jäklar i mig ta hand om mig själv!


Idag har jag blekt tänderna, inte för att det verkligen behövdes men det är alltid fräscht med en liten "touch up". Hade som vanligt tid hos Eva Hultén. Det är några veckors väntetid, men det är det värt!
Vet salonger där man kan komma på drop in under luncher = känns så jäkla oseriöst.
Nej, det ska va ordentligt material som inte skadar tänder eller emalj samt en individuell utformad behandling!


Såhär går det till när jag bleker:

1. Först får man ta på sig den tjusiga läppgrejen :)
2. Tandläkaren smörjer på skyddande gel på tandköttet
3. Blekningsgel på tänderna
4. Uv ljus som skyndar på blekningen
Sen får blekningen verka. Efter behandlingen kikar man på resultatet och jämför med sin ursprungsfärg. Vill man ha ytterliggare steg vitare tänder gör man om proceduren.
Denna gången räckte det med en omgång för mig, jag hade ju rätt vita tänder från början. Ville mest bara få de jämnvita, in i alla små springor osv :)



söndag 21 oktober 2012

UTGÅNG MED FINASTE JENNY

Som tradition blev det en oktoberfest i samband med Jennys födelsedag. Så härligt, hon vill verkligen bli firad och planerar alltid ihop kul partys! Föregående år har vi vart i Göteborg, Köpenhamn m.m.

I år startade vi med middag på Berns. Alla valde in två rätter från menyn sen delade vi på allt! Perfekt, fick prova typ hela menyn :) Rosé champagne va den enda tillåtna drycken vilket resulterade x-antal dansglada damer efter några timmar...






fredag 19 oktober 2012

MÖTE PÅ CIRKUS

I förmiddags va jag och rekade lite på Cirkus... Ska ju tillsätta personal till ett event i november. Spännande! Först är det kongress i två dagar på Cirkus, därefter en stor avslutningsmiddag på Café Opera och mitt företag ska tillsätta personal till bägge platserna.

Såväl jag och som min personal är grymt taggade, förhoppningsvis blir det upp emot 1500 deltagare!


Ååhh, föreställ er en fullsatt sal... Love it!! Så mycket som måste klaffa, all personal ska kunna sina positioner med fingertoppskänsla, tider ska hållas,  allt för att deltagarna ska ha en toppenupplevelse...

torsdag 18 oktober 2012

OK, TIMEOUT. TID ATT REFLEKTERA.

Det är så jäkla mycket som händer i mitt liv och jag hinner inte med.
Eller rättare sagt, det är så jäkla mycket jag vill göra men inte orkar/hinner...
Just nu rullar programmet "69 saker om sex" med skyhöga tittarsiffror, det är verkligen en pangsuccé för tv3. Folk mailar, både ris och ros, folk tycker jag är en dum blondin eller en härligt förebild. Jag har blivit igenkänd på stan några gånger, en och annan intervju erbjuds, bloggportaler vill flytta över mig och utöver detta har jag min blogg på tv3 som jag "borde" följa upp regelbundet. Folk drar i mig, vill att jag ska stå starkare än jag gör. Nå ut till människor, jag känner att jag borde utnyttja medias kraft att nå ut med ett budskap. Marknadsföra mitt namn, kanske förmedla några feministiska åsikter, använda min tillfälliga chans att förändra något. Göra något i alla fall!?
Men jag hinner inte. Eller rättare sagt, jag prioriterar inte detta... Känner mig dum, för samtidigt som jag vill "va med i coola ligan" lockar det tydligen inte tillräckligt. Jag vill typ va en "snygg blondin" som går på balla fester, har en cool & fräck blogg. Som är dendär underhållande tjejen på tv :)
Men jag är inte samma tjej som gjorde Wipeout och Ringoling. Jag har fasiken blivit en torrboll. Det är lite skrämmande. Det är en ny fas i mitt liv och jag har inte lärt känna denhär personen som bor inom mig ordentligt.
Jag planerade så jäääkla mycket kul inför programstarten, men har tappat en del. Förhandlade med blogglön för 3an, ojojoj vad jag skulle blogga åt dom....! Haha, så blev det visst inte...
Jag är hellre hemma med pluggböckerna och glor på tv. Volontärar för Röda Korset och driver mitt egna företag. Ska skaffa en liten valp. Jag lägger för fan pussel!!! Har ni hört på den!? Jag har just nu mitt tredje tusenbitars pussel på vardagsrumsbordet... Hallåååå, vad händer!? Jag är verkligen ingen person som skäms för den jag är, men samtidigt så känner jag mig lite nördig ;) hahahaha
Det känns som om jag "borde" göra så mycket mer. Kontakta RFSU och inleda ett samarbete med typ tävlingar på min tv3 blogg, söka sponsorer till tex "tantra-sex kurser"... Det finns massor av kul saker jag kan göra!
Ja kort sagt: jag känner att jag borde utnyttja denhär situationen för att göra något!!
Inte bara för mig själv, men kanske som sagt, nå ut med något form av budskap. Nu menar inte jag att jag är någon slags förebild, men det är en jäkla massa klick på min blogg på 3an och då borde man väl göra något av det?
Men jag har ingen lust. Jag känner mig otacksam, lat. Tänk va mycket jag kunnat göra om jag bara "ryckte upp mig"!
Fast jag vill ju egentligen inte "rycka upp mig" :) Jag vill ju bara va hemma och nörda med sjuksköterskeböcker eller jaga kunder till mitt företag. Detta samtidigt som jag älskar att göra tv-inspelningar.
Usch, vem är jag egentligen? Jag har verkligen blivit en tillbakadragen person. Eller kanske inte tillbakadragen, jag har ju en grym social kompetens när det gäller... Fy fasiken va kontroversiellt.
Jag tycker verkligen programmet är superkul! Jag skrattar så jag nästan kissar på mig :) Blir det en säsong två hoppas jag innerligt att jag får fortsatt medverka i panelen. Eller:tänk att få vara en nyfiken programledare med Robin? Resa jorden runt och utforska olika intressen/kulturer inom sex?
Men tröttnar inte folk på mig när jag är såhär trist i "vardagen"? När jag skriver ett inlägg som detta, gräver jag mig egen grop då?
Jag fullkomligt älskar att stå framför kameran, jag blommar verkligen upp.
Jösses va jag älskar att synas och höras!!
Är det då normalt att trivas som en torrboll till vardags? Schizofren!?
Ta till exempel Camilla i panelen. Hon är så jäääkla aktiv, hennes Facebook, twitter, instagram (va fan heter allt? :)) genomsyras av programmet. Hon är kanonduktig, jag vill va mer som henne! Hennes blogg på tv3 är genomtänkt, intressant, cool, feministisk och ball :) Hon är med i "Vakna med the voice", gör massa intervjuer osv... Här har ni förresten hennes blogg www.tv3.se/camilla
Men jag är ju trots allt "bara" Evelina. Jag vill vara sådär "ball, cool och inne" men är nog inte riktigt det :)
Kanske måste förlika mig med den tanken. Jag lägger pussel och känner mig ungdomlig när jag läser "Kissies" blogg varje kväll ;)
Jag ska nog tagga ner lite mentalt. Jag måste hitta mig själv, ska ta några dagar att reflektera.
Men jag är ju mig själv, Evelina. Vad är mitt problem!? Hahaha fy fan jag är nog inte klok....
Är just nu på Basses jobb..... Tjuvlyssnar på folk som ringer in. Hahaha, en snubbe ville höra Rammstein. Jäkla jöns det finns...