torsdag 31 maj 2012

ÖVERRASKNING VOL 2

Detta överraskade jag Basse med på lunchen. Inte direkt oväntat, vi har ju planerat en "Die Hard-dag"  i sommar. Men nu har jag köpt värdebeviset och fick med mig en fin presentkartong :)

Vi har blivit lovade både pistoler och revolvrar, tydligen ska 357 Magnum vara en "kanon" som de beskrev det. Vi får hålla på ungefär en timma och kommer prova totalt sex vapen. Haha, vi kan inte ett skit :) Vi kommer även gå en snabbkurs i ställning, andning, riktigt och avfyrning. Udda och kul! 





VARDAGSPIFF

Efter vart bakis och skakis hela gårdagen kände jag för att glamma till dagen i klädbutiken :) Vi tjejer ska känna oss som pinglor varje dag!!



Älskar appen "Instagram" som gör bilderna såhär coola i telefonen!!



SOME COOL SHIT

Va nyfiken på att räkna ihop hur många timmar jag vart på jobb denhär månaden... Det blev otroliga 243 arbetande timmar!! Är så stolt över mig själv, jag har fått kämpa och bita ihop :) Men det känns i kroppen, utan normal sömn och återhämtning är inte allt som det ska. Har haft ont i magen och känt mig yr/illamående vissa dagar... Min arbetsinsats har alltid vart bra men några gånger har jag fått höra "oooj, va trött du ser ut". Det är väl inte direkt bra, jag hade inte inte velat ha en tjej som är stresminkad med lite halvursäktande frisyr i min klädbutik ;)







onsdag 30 maj 2012

JAY Z & KANYE @ GLOBEN

Följande är så typiskt mig. Ska alltid tjäna en hacka, gärna på att pruta och förhandla :) Tror mitt halvår i Egypten satte sina spår. Lyssna på detta: Jag köpte två biljetter för 2000:-. Provar att kränga de för 4000:- på blocket. Det lyckas, biljetterna är ju utsålda och somliga är desperata med pengar på kontot. Jag köper fyra nya biljetter (ej lyxplatser) för 2000:-. Behåller två och säljer två för 2000:-
Resultat? Plussar två tusen på kontot och gratis platser i Globen!!

Det va en grym konsert. Har otrolig träningsvärk i armarna idag! Vilka kungar de är... Jag & Basse dog lite när de drog på vissa låtar. Jag vet att det låter klyschigt, och att alla kan relatera samt säga "just denna låten betyder så mycket för mig" - men haha, många utav Kanyes låtar betyder så mycket för mig :) När jag flyttade till Göteborg va jag så otroligt deppig, klarade inte av att ha det tyst på mitt rum. Nattetid lyssnade jag på en avslappningsskiva jag fått av min terapeut, dagtid va det Kanyes skiva, som kom ut då hösten -07. Tänk om jag då skulle vetat att om fem år skulle jag stå med Basse och dansa till honom live :)





Bira & chips - check ^^






Här kutade vi till baren, svepte två shots och sprang tillbaka :)









GOMORRON

Tänk om jag kunde tillbringa dagen just såhär... Konserten igår va magisk!! Återkommer med bilder :)





tisdag 29 maj 2012

VIP BILJETTER TILL JAY Z & KANYE IKVÄLL

Överraskade min kärlek imorse med frukost på sängen och.... ..."front row" biljetter till Jay Z och Kanye West på Globen idag!!

Vi har två inträden till "Golden Circle", precis framför scenen :) Tror ni Basse blev glad?!





måndag 28 maj 2012

FOTBOLLSKVÄLL

Visste ni att Basse vart grym på fotboll? Han har länge pratat om att börja träna, men hans tider med jobbet har inte funkat. Nu verkar det som om det ska ordna sig, han ska nog börja träna med ett lag :)

Ikväll va vi och tittade på match. Underbart väder, men så fort det blev skymning kom myggen fram. Hatar verkligen mygg, tyvärr älskar dom mig... 

Ha en underbart mysig kväll ni också!! :)







DÅ HAR MAN BRÅDIS

Hade tio minuter mellan två jobb. Min blå ängel skulle föra mig från punkt A till punkt B. Dock va jag tvungen att göra ett snabbt stopp på Gullmarsplan. Ni som vart i krokarna vet hur jäkla hysteriskt det är med parkeringar, taximaffian tar upp typ alla parkeringar medans de står på "call". Jag lackade ur efter tre varv utan ledig lucka och ställde mig lite snyggt på....       ...trottoaren :) 

Brast ut i skratt påväg tillbaka. Haha, ok att jag va helt vansinnig men hur sjutton ser det ut egentligen!? 






MORGONSTUND HAR GULD I MUND

Sitter i kundtjänst mellan 08-09 och därefter blir det klädbutiken till 19. Ååå, va skönt det ska bli med Ibiza på fredag!! Vi ska bara softa, hänga på beach clubs och dagklubbar. Naturligtvis blir det även någon utgång...  Jag ska leva lyx och bara va snygg ;) Ska gå igenom min garderob inför resan, efter allt jobb är jag värd att känna mig uppdaterad hela semestern! Måste definitivt köpa nytt inför nya serien till höst också, får toppbetalt (flera tusen varje dag) så då ska jag bannemej ha nice outfits hela tiden... Aja, får se hur det står till på klädfronten ikväll! 


Lämnade Tessie på dagis tidigare, hon går ju på "privat dagis" hos ett pensionerat, äldre par som har egen liten hund. Varje gång vi hämtar eller lämnar sitter de och fikar. Sommartid bor de i sin sommarstuga som ligger i ett lummigt fint område :) Så, precis så lugn och mysig ålderdom ska jag och Basse ha! Bara fika och lösa korsord dagarna i ända.... 



Se så fint de har: 









söndag 27 maj 2012

FEST I KÖPING IGÅR

Sjukaste grejen. Tog min blå plåthäst och flög till Köping igår kväll. Va ju tvungen att visa vart skåpet skulle stå när det gällde fest ;) Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, är sjukt trött i kroppen. Anlände till Köping och missade förfesten, drog i mig två stora glas vin och va på banan :) Hann se när Sverige vann Eurovision - YEEES!! Träffade massa kul folk, fyllekäkade pizza och gick barfota på kullerstenar i stan. Precis som en härlig bonna-fylla ska va :) Vill festa mer i Köping, kul med småstäder!!

Tillbaka till Sthlm med tåget redan 09, kändes bäst så efter fyra timmars sömn och x-antal promille kvar i blodet. Jobbat i klädbutiken där en högst tvivelaktig insats gjordes :)

Efterfest!! :) 





PÅVÄG TILL STOCKHOLM

Oj va längesen jag åkte tåg! Förr pendlade jag mellan Gbg-Sthlm och reste varje vecka....

Igår va det spontanaste utgången ever. 20.30 ligger jag osminkad hemma framför tvn, tjugo minuter senare sitter jag i bilen påväg till Köping :) Evelina är oberäknelig he he





torsdag 24 maj 2012

EXTRA PAIR OF HANDS...

...Exakt så beskrevs min arbetsuppgift idag. Det har vart sååå kul!! Jag blev grymt taggad av ett assistentjobb, att vara "högra handen" åt chefen. Jag fick göra allt mellan himmel och jord. Jag älskar att få direktiven "just fix" :)

Va utrustad med ett kreditkort från Facebook och reste runt halva stan för att utföra diverse uppdrag :) Till exempel bestämmer sig någon betydelsefull person att klaga på rumstemperaturen, vilket innebar att Evelina omedelbart fick ge sig ut för att skaffa fläktar. Således: In i taxi till närmsta elekronikaffär. "Vänta här, du får en hundring extra. Jag kommer strax". Bråka in tre enorma golvfläktar. Svettigt. Taxinota dryga femhundringen. Chefen nöjd. Jag nöjd. 

En halvtimma senare fick jag reda på att någon jetsetare fyllde år. "Fix something nice for celebration". Ringa taxi igen. Tänka fort, "vad kan jag hitta på som present?". Resultat: Skumpa, blommor för en tusenlapp och en liten tårta :) Chefen nöjd. Jag nöjd. 


 Skumpa är ju självklart. Först stopp vid Systembolaget... 

Men vad ska man ha till? Tårta är för stort....

....en stor muffins blir bra! Så vi stannade förbi ett café....
Kanske ett litet tårtljus på?...


Ja, klart vi ska skaffa tårtljus... "Närmsta matbutik!"

En snabbis in på Ica....

















...in i taxin igen. Taxametern når snart tusenlappen :)

Mission completed! Tillbaka till kongressen.

Kongressen:




Haha, denhär bilden passar inte riktigt in. Men kryssningsbåtarna gick precis utanför. Lite surrealistiskt känsla med så stora fartyg så nära inpå :)




FACEBOOK MARKETING MEETING

Idag är det event för Facebook! De har ett marknadsföringsmöte i Sverige för att marknadsföra sig nu när de är börsnoterade samt för att hitta fler stora annonsörer m.m. :)

Skitcoolt uppstyrt, grunge feeling, enorma målningar hänger från taken i alla rum och det är loungemusik med rejäl bas på varje våning :) Det har lyckats med känslan "ungt, hippt och avslappnat"...