måndag 30 april 2012

GRABBAFTON

Fotboll, bira och rom&cola. Jojo, här sitter man med grabbarna på Valborg.






söndag 29 april 2012

JAG ÄLSKAR HONOM MED VARENDA CELL I KROPPEN

Ligger här hemma i soffan och tänker på mitt liv. Jag har aldrig vart så kär som jag är nu. Jag har aldrig vart så lycklig som jag är idag, va igår, förra veckan, i vintras, förra sommaren... Jag och Sebastian har vart ihop i drygt två år nu. Den 12e februari 2010 sa vi till varandra att "nu kör vi".  Han har allt som min själsfrände ska ha. Han kompletterar mig till fullo. Även när man ser nya sidor hos sig själv kontrar han med att följa, han kompletterar alltid.

Vet ni att jag blev förälskad direkt - första gången jag såg, första gången jag träffade honom?
Jag kommer aldrig glömma det; hade nyss anlänt till Budapest för att arbeta som programledare för "Ringoling". Tog aldrig direkt jobbet på större allvar, tyckte mest det va "en kul grej". Så jag satt osminkad, håret va i en rufsig tofs och jag hade mina Victoria Secret myskläder på mig första timmarna på det enorma kontoret där jag träffade alla cheferna för tv-kanalerna. Det va ett enormt komplex, med inspelning för hela världen. Överallt struttade det runt smala, snygga, överstylade tjejer. Min svenska chef ringde på min telefon och berättade att en "Sebastian" skulle välkomna mig, visa mig runt. "Aja, det blir säkert bra..."

Dörren öppnades och Basse kom in. Han slog slog mig vid fotknölarna med sin trygghet, sitt lugn, sin stolthet, sitt självförtroende. Han tog mig i hand, sitt fasta, lugna grepp och va lite sådär "inne" som bara han kan :) Ni vet, han sa "tjena, tjena" istället för "hej" osv.... ;)  Det va inte en uns av flört från honom, han va bara genuint vänlig första gången vi sågs. Det va kärlek vid första ögonkastet. Fast jag visste inte det då. Då kände jag bara en känsla, det va som ett slag mot bröstet. Han, dendär "Basse", det va något med honom :) Jag minns att han visade mig runt i studiosarna, att han visade mig runt på kontoren - men jag minns inget av vad han sa. Han hade något som tog hela min uppmärksamhet, men utan att få mig att lyssna.
Han fascinerade mig utan att jag visste exakt vad det va jag attraherades av.

Vi har aldrig bråkat. Vi har aldrig bråkat på drygt två år. Även ifall jag är en känslomänniska med ett sjuhelvetes humör har vi aldrig haft en bråk. Vi har aldrig höjt rösterna mot varandra. Vi har aldrig hört varandra skrika. En gång, sommaren 2010, lackade jag ur. Jag försökte bråka :) Vi skulle hem till Köping och båda hade jobbat arslet av oss senaste veckorna. Stressade och utmattade. När vi båda anlänt sent till T-centralen hoppade vi på tåget för att mötas i restaurangvagnen. Basse råkade hoppa på fel tåg och va påväg mot typ Norrland. När vi talade i telefon utbrast jag:
"Du är ju fan dum i huvudet!!!"
Basse med sitt lugn svarar efter några sekunders tystnad lite förvånat:
"Va sa du!?"
Jag väntade några sekunder. Kommer på mig själv att jag är löjlig. Men är skitsur över hela situationen och vill ha ur mig agressioner. Upprepar:
"Du är ju fan dum i huvudet....!!!"
"Om du är upprörd kanske vi ska höras senare. Du beter dig otroligt barnslig. Skärp dig så hörs vi sen." Så lägger han på. Haha, vad svarar man då?! Jävla vinnare är han :)

Sebastian är den snällaste människan jag någonsin träffat. Han är så givmild och generös. Han kör mig hit och dit, hämtar och lämnar överallt. Ska jag ta några exempel för helgen?
Inatt va han nykter och hämtade mig i stan vid 02-tiden. Det är inte första gången.
Idag körde han med mig till loppisen för att bära lådor. När jag inser att jag lämnat växelkassan hemma kör han fram och tillbaka på totalt 50 minuter - bara för att hämta min växelkassa. För att göra mig glad. Sen åker han hem.

För snäll? Nej, det är just detta som fashinerar och imponerar mig. Sebastian skulle aldrig låta sig stå i underläge. Det är just hans pondus, hans självförtroende och vänlighet när han gör allt sånthär som attraherar mig. Det är en riktig man. Skulle jag någonsin göra något som sårade honom skulle han säga ifrån, han kommer aldrig ta skit från mig - eller från någon.

Jag åker snart till Ibiza med min bästa vän. Vet ni vad han säger?
"Lova nu att festa dubbelt, jag kan inte följa med så festa åt mig också... Ha verkligen superkul!!". 
Basse skulle aldrig vara svartsjuk. Han har för bra självförtroende för det. Han vet, att om han någonsin skulle behöva tvivla på mig skulle jag inte vara värd hans kärlek. Han har ett sånt jäkla självförtroende. Han är den starkaste personen jag någonsin träffat. Hans integritet är så stor och han är så säker på sig själv. Hans självförtroende smittar av sig, man blir stark i hans sällskap.

Sebastian har en sorts karisma, en utstrålning som smittar av sig. Han är en sån person som verkligen kan föra sig med människor. Sätt han i vilket sammanhang som helst, med vilka människor som helst - han blir populär. Han tittar en i ögonen, när man pratar med honom ger han personen hans fulla uppmärksamhet.
Han är en person man inte kan tala illa om, för han har aldrig gjort något ont. Alla som träffat honom vet, det är något visst med honom.

Vissa säger att kärlek är så intensivt att det gör ont. Men för mig gör det inte ont. Min kärlek gör så det känns som om jag flyger :) Denhär känslan känner jag varje dag, flera gånger om dagen. Den har inte avtagit på drygt två år. Den växer sig bara starkare, även fast det verkar orimligt.


Imorse vaknade jag, som så många andra morgnar och slog upp mina ögon mot min kärlek.
Han ligger så fridfullt bara en armlängd ifrån mig. Vilken ära att han kan sova så stilla bredvid mig.
Jag tittar på hans nacke.
Jag räknar hans virvlar i håret, det va lika vackert idag som alla andra tusen gånger.
Jag låg stilla för att inte väcka honom och kände hur mycket han va värd för mig.
Känslan gjorde mig varm, som den alltid gör. Varenda morgon.
När han ligger där, bara en armlängd ifrån mig.
Jag känner.
Hur underbar han är,
och hur mycket jag älskar honom.



Vår absolut första bild ihop. Är det inte lite kul att vi båda tyckte det va sååå pirrigt att jag satt i hans knä!? Vi båda låtsades som om kortet inte va något mer än "kul kollegor". Jag sa åt en kollega lite hastigt och lustigt vid en inspelning;
"Vi tar ett kort...! Jag hoppar upp i Basses knä här..."
Men egentligen flörtade vi stenhårt här :) Minns när jag la upp bilden på fejjan, haha. Vi hade träffats max en vecka.





FLATENBADET

Ligger på en klippa och solar. Våren är äntligen här! Jag har på känn att det kommer bli en underbar sommar för mig och Basse:
1. Vi har vår drömlägenhet med stooor uteplats och
2. fem minuters promenad till Flatensjön samtidigt som
3. vi fortfarande är nyförälskade efter drygt två år...!!
Vi har lovat varandra att vara aktiva i sommar, minst en aktivitet varje vecka och att vi ofta ska försöka komma ut i naturen nu när vi har så nära....


Sålde för en tusenlapp idag på loppisen!! Blev av med säkert tre stora kartonger av kläder, skönt! Vi va på Tyresö som inte ligger så långt från mig, de va jättefint anordnat vid en bygdegård i naturen. Utomhus premiär :)

Det har vart underbart väder idag så jag tog Tessie och promenerade ner till Flaten badet. Medans jag ligger och solar vågar sig lilltjejen längre bort från mig... Det är så behagligt att se henne va i naturen, nosa och utforska ;)




Det va typ tre sekunder från en "svan-hund-attack" innan jag lyckades fånga Tessie :)



AT THE LOPPIS

Jag och Jenny är business :) Supermysigt att sälja med sin bästa vän. Saknar dock Basse som är i Uppsala och uppträder med sin stand-up. Frank, jennys pojkvän, suckar mest och erbjuder oss 500:- vardera för att köpa upp allt vi säljer så vi kan åka hem.... hehe









lördag 28 april 2012

ARG

Jag har aggressioner idag. Kan säkert ta reda på varifrån de kommer om jag känner efter. Trycker undan eftersom jag jobbar mer än tillåtet nu. Inget allvarligt, tro inte att jag är deprimerad det är bara det att jag har ett jävla humör.

Hatar att stressa. Kommer hellre sent än stressar. Således blev jag klar typ 21.15. Känner mig snygg. Ska åka mot festen. Tar på mig mysbyxor och ballerina över mina snygga korta shorts och lägger ner pumpsen i en påse. För män kan inte lära sig sluta våldta, det är vi kvinnor som ska lära oss skyla våra kroppar. Ok, ska inte börja med mina feminist, politiska dravvel nu.... :)
Jag går hemifrån och ringer taxi. Det kostar 600:- att åka till festen. Jag börjar känna pulsen slå hårdare i halsen. Går mot tuben, kollar hur långt tid det tar till festen med tåget.
58 jävla minuter.
Pulsen slår hårdare.
Jag lackar ur.

Blir så jävla arg. Hur är det möjligt att det ska ta en freaking timma att komma dit?! Alla andra har redan börjat festa. De sitter där och har kul, väkomstdrinkarna är sedan länge slut. Jag är ensam. Så jävla ensam.

Min puls slår utanför halsen nu. Är så arg. Ringer och slänger på luren i örat på Basse.

Försöker analysera. Har kollat på "kvällen är din" som är typ världens kärleksfullaste program. Är jag avundsjuk på något....?! Ähh, whatever...

Här är ruggugglan iaf:



fredag 27 april 2012

BIO

Basse ser ut som gay men annars har vi det bra.





HELGHELG

Ladda batterierna :) Ikväll blir det bio och imorron party....

Otippat idag va Amarulan, ett efterlängtad godis :) dock för svagt att dricka rent, gillar när det "biter" till varje zipp därav blandas det 50/50 med vodka....


Alltid, alltid kö på fredagar och lördagar... Att vi Stockholmare aldrig lär oss komma i tid :)



torsdag 26 april 2012

Oj

Tystnaden när man inser att det kan bli jävligt pinsamt.




Och efter....




Och efter denhär.





KUNDISTJÄNSTIS

Aaa men som ni förstår är inte min tillvaro alltför ball just nu. Jobbar 08-19.30 varje dag. Först i kundtjänst och sen i klädbutiken.

Ikväll blir det dock middag med mina två gamla klasskompisar från Sjukskösterske-plugget. Tänk att de tar studenten i vår!! Häftigt, de är redan framme vid min dröm. Men jag hade ändå aldrig velat va kvar i plugget sen min första termin hösten -09. Har gjort alltför mycket kul efter det.... Sen att alltid vara pank, det är sjukt tufft!! Flyttade hemifrån när jag va 15 och har liksom alltid haft bra med cash. Tänk er då bli fattig student vid 26 års ålder, leva på nudlar och inte ha råd att resa... Svår omställning.

I höst ska jag i alla fall göra termin 3, hoppas det finns plats i ngn klass.....




onsdag 25 april 2012

IBIZA BOKAD OCH KLAR!!

1 juni firar vi in sommaren med en vecka på Ibiza!! Fy fan va niiiiiice vi ska ha det!! Jag fick såklart ledigt (världens bästa chef <3) så nu är det snart bara fyra veckor tills jag och Jenny dricker dyra drinkar och softar på stranden :)

Nu blir det definitivt sola solarium och banta innan resan (efter kladdkakan som står i ugnen). Och efter imorron för då blir det thaimiddag och drinkar med bästa Sara och Linda. Och efter helgen för då är det ju bio med Jenny och myssöndag framför BB med Basse. Och det är för långt fram att lova något nästa vecka. Så nu jävlar; beach -12!!! ;)))

måndag 23 april 2012

NU ÄR MÅTTET RÅGAT...

Ser ni vad jag ser? Fanskapet SL har sänt upp en bit av helvetet till Skarpnäck.

Jag som vart en stolt plankare i alla år kanske måste krypa till korset. Men nej!!! Jag tänker inte ge upp!! I alla år då jag fejkat miljontals sms, hoppat under och över spärrar, krypit in och igenom, alla gånger då jag skämts ögonen ur mig och gått bakom folk genom grindar.... Är detta slutet för min snålhet? (aningen politiskt också, man kan ju fan inte betala 900:- per månad för att åka kollektivt).

Frågorna ikväll är många.






Uppdatering:
Ringde såklart Basse i mitt chocktillstånd. Tror ni han ställer upp som lojal man när hans dam är i upplösningstillstånd? Näää, då svarar han: "Du får väl äntligen göra som alla andra - betala!"
Då menar jag (som jag även sa till en spärrvakt förra sommaren):
"Näää, för om alla gör som jag, skulle vi inte ha så höga priser på månadskorten i Stockholm. Om alla gjorde som jag hade SL tvingats sänka sina priser till samma kostnad som resten av Sverige."
Sen slängde jag på luren.
Kan ju tillägga att mr Duktig alltid betalar. Han skickar snällt sina sms för 30 kr varje gång han tar tuben.
Hör ni hur sjukt det låter? Om man köper biljett per gång kostar det 30 kr!! Det innebär 60 kr per dag. Till jobbet, skolan eller vad som. Sen kanske man käkar lunch, ca 100 kr extra. Plus Tessies dagis som är 120 kr per gång. Det innebär att varenda gång jag går till jobbet förlorar jag direkt ca 250 kr!!!!!!

Näää, denhär Basse och SL är inte riktigt kloka. Många gånger är jag och Basse så totalt olika. Undrar hur våra barn kommer bli. En mamma som gärna tar sig orätta rättigheter och en pappa som är überkorrekt i typ allt han gör.... :)

HELLO MONDAY

Jepp då vart man igång. Ska jobba dubbelt hela veckan, 09-19 varje dag. Först på kundtjänst och sen i klädbutiken...

Håller tummarna om min ledighet... Chefen ska svara ikväll...!





söndag 22 april 2012

NU VAKNAR RESTEN AV LIGAN

Då poppade det till på fejjan. Nu har tydligen resten av tjejerna vaknat till liv ;)


IBIZA HERE WE GO

Eller ja, förhoppningsvis :) Om chefen godkänner. Hoppas, hoppas. Har nog ändå världens bästa jobb, fy bubblan va jag har tagit ledigt under åren!! Nu har jag precis vart i Tanzania och i vintras tog jag ledigt både för Thailand och Vegas. Kanske inte lika poppis att ta en vecka nu igen...?!? hehe, men vi får se!


Jag och Jenny har filat på en mästerplan. Under en vecka gör vi smörgåsbord av Ibiza och unnar oss det bästa! 1-8 juni är datumen...

Här busade vi i Alicante förra sommaren :)








LOPPIS IDAG

Oj va mycket jag blivigt av med! Så härligt, jag tror det va fyra stora kartonger mindre på väg hem. Vi fick in otroliga 1900:- och då kostade mina kläder max 10 kr stycket!! 

Hahaha...

 


FÖDELSEDAGSFEST

Igår fyllde finaste Honey 25 år, igen ;) Det vart middag på Undici och därefter party en trappa upp!! Blev fullkastrull och hade superkul men Basse kom och hämtade mig redan 00...  Jäkla trist, men men. Han är så ordentlig, vi gick upp 06 idag för att ha loppis juh :) 











lördag 21 april 2012

PARTY



INGEN BRA LÖRDAG

Klockan är snart tolv och jag ligger fortfarande i sängen :( Vaknade 05 av att ryggen la av. Den ville inte vara med längre. Kröp ihop som en boll och somnade om på knäna till 07. Sen vart det bara att sjukanmäla sig till inspelningen. Kul kul. Har slarvat med träningen senaste veckorna, inte bra. Det bästa vore att åla sig upp och krypa sig runt Flatenbadet (stor vacker sjö i närheten). Om man biter ihop några timmar släpper det oftast.

Annars blir det loppisförberedelser här hemma! Hoppas verkligen att jag blir av med massor imorron...


fredag 20 april 2012

KLADDKAKA OCH FUNDERINGAR (SOM VANLIGT)

Basse är borta och genast är jag ute och rööööjer!! Fy fan va jag ska parta ikväll, hela lägenheten är uppochner och snart är det ut och clubba..!!

Nja. Har precis gjort en kladdkaka med för mycket bakpulver och ugnstid, vilket resulterade i en alldaglig chokladkaka. Min totalt lagligt nerladdade "Shutter Island" har precis kommit hem och mitt tredje glas vitt vin står på bordet. Jag känner mig lagom ball.

Idag hämtade jag ut p-piller för kanske sista gånger på länge. Gick till apoteket stressad efter jobbet (det regnade fortfarande och mitt vackra "lerben" återuppstådde på Gullmars torg) och tog en recept-kö-lapp. Svor över hur sega apotekare är, jag menar; tänk om jag skulle lunka och småprata likadant i klädbutikskassan. Fy fan va sega dom är. Va lite lagom förbannad när de ropade upp mitt nummer, 113. Jag framställde mig själv sådär ganska viktig och halvstressad när jag slängde fram mitt leg och sa att jag skulle hämta ut mina p-piller. Inte för att jag verkligen va stressad. Jag har bara en tendens att bli irriterad på folk som jag anser inte arbeta lika hårt som mig. Härligt bitter sådär vid 28 år.

I alla fall. När jag står där och mannen tar fram ett års förbrukning av p-piller, slår mig tanken; Jag och Basse ska ju producera kids snart. Utan att tänka, snabbt som katten drar jag upp min telefon och ringer honom;
"Ääälskling vi ska ju ha barn snart!!! Står här på apoteket!!"
Detta samtidigt som apotekaren börjar packa ner skiten i en stor påse.
"Nej, ursäkta, vänta. Vi ska ha barn snart. Alltså jag ska sluta med dom..." Slänger på luren i örat på Basse  (som måste fått sig en ordentlig chock - WTF gravid!?) och apotekaren frågar lite irriterat hur många förpackningar jag vill ha. Han fattar tydligen inte alls lyckan i att jag minsann ska bli preggo snart. Sega jäveln.
"Tre månader räcker".
"Är det ditt slutgiltiga svar", frågar mannen bakom disken och jag kan inte ens förmå mig kontra med något snäsigt.
"Ja tack".

Får nojja nåt så in i norden när jag pratar om att bli med barn - på riktigt. Måste man bli "vuxen" då? Men jag är ju för evigt en liten linslus som gillar busiga upptåg i livet...!?

Svar!?
JAAA det är klart jag kommer förändras. Jag kommer inte vara lika egocentrisk som idag. Hela mitt fokus kommer ju flyttas till vår lilla skatt :) Vem vet, kanske vill jag inte resa och se världen mer. MEN, tänk om jag fortfarande vill ta en äventyrsresa en gång om året? Det är väl i så fall inte klokt? Man ska väl inte vilja lämna barn och man hemma för en resa!? Men min reslust kommer väl aldrig att sluta, klart man ska ha kids ändå? OMG. Ni förstår. Det är spännande dethär.

Kanske ska man inte tänka för mycket när allt egentligen är perfekt :)






SKOGSMULLE

Det är inte ofta man ramlar i lera. Det gör väl typ inte vuxna? Jag ramlade i alla fall imorse. Hade bråttom till jobbet och skulle snedda över en kulle. Det ösregnar ute och självklart halkar jag med mina vita sneakers, och typ glider med hela sidan av benen. Vad gör man då?! Går hem och gråter? Traskar vidare?

Nu står jag (kan naturligtvis inte sitta med byxorna) på tuben påväg till jobbet....

Udda.



torsdag 19 april 2012

FINNS DET ETT SVAR

Såg precis "Skönhetsbubblan". Jag va mest med i trailern för programmet, trodde de skulle klippa in mig mer i avsnittet men jag va nog inte tillräckligt intressant. Står i sjuksyrra kläder och ser "normal" ut i min lilla tofs med hårspännen :) En hel dags inspelning ger så lite i tv...

Programmet va bra vinklat, visst gav det en "sorglig" bild av de personer som använder sig av skönhetsingrepp, men jag trodde det skulle va värre. Pratade med en vän som tyckte det va kontroversiellt att se mig (även om det nu bara blev snabba klipp). Men visst, kontroversiellt, vad svarar man? Varför har jag gjort brösten två gånger, fettsugningar, tandblekningar, botox, fillers, lyft, brunsprutor m.m.?
Jo, det är så enkelt att jag "vill va snygg". Jag tycker jag att jag ser bättre ut efter dessa ingrepp.
Men mår jag dåligt? Har jag haft en kass uppväxt?
Haha, näää jag mår kanoners! Min uppväxt har väl vart lite spännande, men vad jämför man med här?
Till skillnad från andra i dagens program är min högsta dröm att ha en mammablogg från en stor villa i Köping :)

Vill jag fortsätta, vill jag ha större tuttar, smalare midja, större läppar m.m.? Nooo way! Jag är stennöjd, fattar inte grejen att vissa säger att om man börjar kan man inte sluta. Skulle aldrig falla mig att göra mer operationer. Efter tex min fettsugning på hals, jag blev så jädrans nöjd!! Jag blev lycklig efteråt.

Meeeen, ang mer operationer: jag kommer slänga mig på operationsbordet om magen inte drar ihop sig efter barn!! Självklart kommer Basse betala halva operationen om jag mår dåligt. Som de sa i programmet; om män fött barn skulle operationerna säkert innefattas mer i landstinget :)

Så jäkla kontroversiellt ämne!! Intressant!! Visst vill jag ha uppmärksamhet, jag vill synas och höras, bli sedd och älskad. Men vem vill inte det? Jag kan ärligt säga att jag egentligen inte vill prata om detta såhär öppet, det känns lite privat. Men, alla som känner mig sen barnsben vet att jag aldrig vart den tysta i klassen. Varför har jag inte vart det? Aaa, ni fattar diskussionen. It goes on and on...

Kommer min dotter bli stöttad om hon vill göra tuttarna? Well, jag vet inte. Tror inte det. Men om hon bara nöjde sig med en operation och va samma tjej efter som innan.

Jag har i alla fall inte dåligt självförtroende, jag mår bra och tycker dethär är en kul grej. Jag tycker jag är feminist i frontlinjen. Även fast jag rakar benen. Vem vet bäst...










FYND

Är så nöjd över dagens shopping att jag måste delge er...
Lyssna här: Har precis skaffat två nya set värmespolar från blocket...! 2nd hand is the shit ;)

500:- istället för två nya à la 1800:- Nu känner jag mig nästan rik igen, nästan som om jag fått pengar....

Nu jäklar ska jag bli snygg ;)





onsdag 18 april 2012

VAD ÄR DET FÖR DIAGNOS?

Har smygit på Basse :) Ok att jag inte rört dammsugaren på drygt två år. Och ok att jag inte diskat på lika länge. Min kille tycker nämligen det är "kul" att göra dessa två pisstrista hushållssysslor. Men hur utför han dom?! I vår familj har vi nya termer:

Diska = pokerdiska. Han stänger in sig i köket, sätter på spotify och spelar poker - samtidigt som han diskar. Detta sker dagligen.

Dammsuga = sittdammsuga. Han dammsuger lägenheten sittande. Alltid. Han tar av munstycket på dammsugaren och använder endast slangen. Sen förflyttar han sig sittandes genom hela lägenheten.

Ser ni hur han flyttat sig närmre? hahaha


Detta hittade jag i sovrummet :)

FAVORIT I REPRIS

Har precis vart hos min läkare... Det råkade bli en halv milliliter i läpparna :) Till och med hon tyckte jag skulle vänta, men man känner sig så fräääsch efter.... Nu är jag pank igen, meeeen.....

....på söndag ska jag bli rik!! Jag har signat upp mig på ett loppisbord! Hur kul är inte det?! Ska sälja ut alla gamla kläder och verkligen rensa ut där hemma.... Ska ta med mig bullar och kaffetermos sen ska jag sitta där och tjattra med folk :) See you in glamourous Veddesta Loppishall!!!!

Före & efter. Mina naturliga läppar är aningen sneda, det syns verkligen när man zoomar in såhär :) Men det får va som det är, det är svårt att lyckas "forma" upp amorbågen:


GOMÖRRON

Vad händer i helgen då!? Blir det nå´t röjjj elle´!?


Basse åker till Köping på fredag och innebär ju paaartey för mig!! ;)))
Nä, men jag känner för att vara aktiv. Eftersom jag även alltför ofta tänker på kids "förnjuter" jag av min icke gravida period nu. Låter helt sjukt, jag vet, men jag känner mig lite "ledig" nu innan det är dags. Dags och dags, det kan ju ta ett halvår likaväl som flera år (om det ens går) innan jag och Bassis blir havande :)  Därför blir det partajj i helgen igen.


På lördag dag blir det i alla fall bus, jag ska spela in en musikvideo. Det hela bygger på en parodi av Stureplan och sångaren är en stekare av rang :) Det verkar va ett helseriöst projekt och produktionen hoppas det blir en sommarplåga!! Läs bloggen lördag eftermiddag så får ni skratta åt inspelningsbilderna :)



Tessie sjunger.

tisdag 17 april 2012

AFTER WORK

Jag har haft en så jääävla hektisk dag på jobbet. Vi har börjat sälja "ta 2 betala för 1" vilket genererade att hela Stockholm tydligen behövde trosor. Basse hade också haft en lång dag. Vi båda slutade samtidigt och påväg hem bestämde vi att ta en snabbis in på lokala pizzerian. 

Jag tog två glas vin, vi satt på krogen nästan en timma. Tror vi sa typ tre meningar till varandra på hela tiden. Har man vart ihop ett tag då? :) På vägen hem frågade jag va han tänkte på. 
"Vegas i sommar...", svarade han. 
Så började vi tjattra om vår resa, va kul vi skulle ha och va kul vi hade haft senast vi va där. Fan va jag älskar honom :) Vi har så jädrans bra ihop!