fredag 25 november 2011

Rewind

Min sk bästa väninna påminde mig om detta idag:




  



Eskilstuna

Har tillbringat dagen i Eskilstuna och jobbat på Clas Ohlson! Superkul som vanligt och eftersom staden ligger närmre Köping än Stockholm stannar jag hos svärföräldrarna över helgen... Myyys!

Måste berätta en liten hemlighet, borde inte säga något men jag kan inte hålla mig.... För några veckor sedan fick jag tipset att söka tjänsten som Eventkoordinator på ett stort svenskt företag. Med stort menar jag stort, de omsätter sex miljarder om året :) Jag gick "all in" med ansökan men har egentligen inte vågat tro på något. Denhär tjänsten innefattar att man ska driva alla events runt om i Sverige inkl rekrytering och planering. Tänk alla mässor, alla festivaler, alla butiksdemon, alla turneér, alla allt....!! Och äntligen, idag så ringde telefonen. På tisdag åker jag nästan trettio mil på intervju. Sjukt nervkittlande. Jag är så övertygad om att jag är perfekt för tjänsten! Konkurrenter kan komma med sina utbildningar om PR och marketing. Inget kan slå mina tio år i branschen, jag har gjort allt och inget inom event och vet precis hur man sköter allt kring och runt.

För övrigt har jag tackat ja till lokalen jag va och tittade på. Har skickat in mina kalkyler och företagspresentation till mäklaren som i sin tur ska visa för hyresvärden. Skulle tippa att det tar några veckor, sen vet jag om jag fått kontraket. Min tanke är i så fall att starta upp företaget i januari, anställa två i februari, lära upp dom för att sedan låta de dela på öppetiderna. Jag kommer naturligtvis själv försöka vara i restaurangen minst en dag i veckan några timmar.




tisdag 22 november 2011

Visning imorron 11.30

Ska titta på en lokal jag tror blir perfekt för mitt kanske nya projekt! 

Tänkte starta en take-away restaurang med en speciell nisch :) Har haft denhär idén några år men aldrig riktigt satt igång. Det börjar kännas fel att alltid arbeta åt andra, vill vara min egna chef och själv hålla i trådarna. Man kommer ingenstans om man inte försöker, det värsta som kan hända är att jag förlorar hela insatsen men det skulle nog kännas bättre än inte försökt alls. Förlorar jag insatsen kan jag jämföra det med att jag får ställa in min årliga "vinter resa".

måndag 21 november 2011

Parterapi

Jag och Basse uppenbarade oss hos Lilla Al Fadji Show idag. En snabbis, för parterapi :)






söndag 20 november 2011

onsdag 16 november 2011

RAW

Idag är jag och Älsklingen ute med Jenny och hennes kille på RAW :)





Nytt jobb o frissan

Fy sjutton va mitt hår ser ut utan löshår... Aja, färgning av utväxt idag.





söndag 13 november 2011

Idag blir det auktion

Är på väg mot en liten by som heter Broarna. Ska fynda massor att sälja i Stockholm :) Har precis sålt av senaste lasset så det är dags att fylla på...

För övrigt jobbar jag på Clas Ohlson tillfälligt. Håller på med en turné som marknadsför deras tidning "Fixa själv".

söndag 6 november 2011

Festen!

Hade otroligt trevligt igår! Vi hade abonnerat en egen liten uteplats och restaurangdel där vi va helt åtskilda allmänheten, restaurang Magnus&Magnus. Vi hade catering på god mat och egen bartender. Träffade massor av gamla vänner som jag inte sett på evigheter....



















lördag 5 november 2011

Götlabörg


Oj va längesen jag va här!! Känns nästan som om det va ett annat liv :)
Jenny har jättepartajj här ikväll, 30 personer i ligan...