söndag 31 oktober 2010

Lördagskväll i Köping

Har vart i Köping och hälsat på Basses syster med familj! Otroligt mysigt och äntligen fick jag träffa Penni! En liten ängel, längtar så tills jag får egna :) Det senaste året har jag verkligen känt av min biologiska klocka mer än någonsin, tycker mig se barn överallt! Att jag jobbar på Lindex gör ju inte saken bättre....



Me want!!

torsdag 28 oktober 2010

Suprise middag

Basse frågade "om jag va hungrig" typ tio gånger på väg hem från jobbet. Misstänkte inget förrän han gick i förväg in och bad mig blunda. Så simpelt, opretansiöst men underbart romantiskt. Sushi, bag in box vitt vin, vanliga småljus men en stor kärlek! Fredagens planerade utgång blev hemmakväll med Idol och hångel :) Hur många år kan man vara nykär!?

onsdag 27 oktober 2010

Inspelning med SVT

Idag blev det frukost redan 07 eftersom SVT skulle göra ett "Hemma Hos" - reportage/allmänt porträtt av mig som Evelina Simonaho. Lovar att berätta när och varför detta spelas in såfort jag får klartecken av producenterna ;)





tisdag 26 oktober 2010

Stand-up kväll!

Efter en heldag på kneget blev det som vanligt en söderkväll. Drog till Mesiogos och kollade på Stand-up. Sisådär uppträdanden, Basse är way much better! Kom dit nästa tisdag så dricker vi bärs och kollar på min älskling!! 

Imorron ska jag hänga med The SVT Crew:) Det ska bli ett personporträtt av mig i ett "Hemma Hos" reportage! Först drar vi dock till Södersjukhuset där jag ska spela sjuksköterska! Haha, vilka hemlisar jag har för mig... :)

måndag 25 oktober 2010

Tessie har besök

Hoppet levde om årets sista kantareller när jag och Basse åkte ut till Värmdö. Två timmar och en gammelsopp senare åkte vi hem. Tillbringade resten av dagen med städning, SVT ska göra ett "Hemma Hos" reportage här på onsdag. Varför får ni fundera på :)

Jenny kom över med Brindie (Basse kallar henne Britzy) som ska vara här en vecka! Liten söt chihuhua som är rädd för det mesta :)

söndag 24 oktober 2010

Bakis idag

Min agility kurs är slut för säsongen därav är söndagar numera inte lika aktiva. Tänkte ge mig ut och att plocka årets sista kantareller men en jobbig bakfylla höll mig tillbaka. Kvällen tillbringades på söder där jag och älskling åt nachos...


Söderpinglor

Jag och Basse avböjde hemmafest och planerade eget partajj med vin och kortspel! Men vid 22 tiden styrde vi om och drog till Södermalm. Satte oss på en sandbox utanför Slussen, delade en öl vi hade med hemifrån och spanade på folk :) Avslutade med vin och nachos!


Min bästaste vän, älskare och pojkvän :)

fredag 22 oktober 2010

Fredagsmys

Åhh, jag älskar fredagar! Inte för att jag ofta är ledig på helgerna men det är sån mysig stämning :) Sprang på stan under dagen och dukade upp med chips och dip framför Idol senare...


Fredagsbus (alla äggklockor inställda på olika tider :))

Lunch på indisk restaurang!

Torsdag 21/10

Hedersuppdrag! Herrklubben Round Table Sweden hade sammankomst med middag och jag jobbade som värdinna. Tror aldrig en tjej tillåtits medverka, men jag höll mig i bakgrunden såfort grabbarna inte behövde påfyllning i glasen eller mer snacks på borden :)


Vad får det lov att vara?!

Café Opera!

Avnjöt en fantastisk middag på Le Rouge med tjejligan i onsdags! Jenny hade delat upp sina tjejvänner i två lag, de crazy va i Köpenhamn och de stillsammare va på Le Rouge. Kan ju tillägga att Jenny frågade om jag skulle med dagen innan... Hmm :)


Bästaste älsklingen!

Dianke, sötaSandra och jag!

Haha, nej Jenny jag tar inte bort det :)

onsdag 20 oktober 2010

Le Rouge och fira Jenny - igen :)


Ikväll blir det utgång! Först blir det middag på supertrendiga Le Rouge i Gamla Stan och därefter klackarna i taket på Café Opera.

Man kan aldrig ha för många födelsedagsfester åt sig själv va!? :) Go Jenny, go!


tisdag 19 oktober 2010

Köpenhamn med tjejligan!

Tisdag kväll och jag har nog äntligen återhämtat mig :) Tillbringade helgen med att fira älskade Jennys födelsedag!! Vi blev ett tiotal tjejer som först åt middag på fina Bistro Boheme och avslutade med champagnebord på Zen!


Jag och Shushu

Jag och Honey

Makeup room bredvid toaletterna på exklusiva Zen! 
(En assistent rengör allt smink och penslar mellan varje tjej - lyx :))

söndag 10 oktober 2010

Agility as usuall!

Körde ett tvåtimmars pass med min grupp idag, vilket kändes i kroppen och knoppen (skumpatoxic). Börjar bli kallt ute och jag ser redan fram emot våren då jag ska starta nya kurser! Hatar kyla och har alltid hävdat att jag är född på fel kontinent... Ikväll blir det taconight :)


Sophia och Håkan!

Sicklakul!

Åker ju till Köpenhamn med tjejligan för att fira Jennys B-day nästa helg och behövde fylla på partygarderoben! Va på Sickla med Basse (i släptåg) och shoppade loss. Hittade drömskorna och nya favvoklänningen! Bubbel och mys framför tvn igårkväll... Love!


Snygga vi är :)

fredag 8 oktober 2010

I storstan blommar de ut!

Åhh, va kul att träffa Kenny igen! En av mina riktigt bästa vänner! Va ute och slirade på södermalm. Strax efter 08 väcks jag och Basse av att grabbarna grus trillar in...

 - Vi hittade värsta coola dansstället, massa snyggingar!
 - Kul, vart va det?
 - Någon båt... Patricia!

Ehh... say no more... Grabbarna grus goes gay in Sthlm :)

torsdag 7 oktober 2010

Köpenhamn, Pappa, Kenny och skola!

När filmningar sinar dyker lägligt andra saker upp! Fortsatte i termin 2 i måndags på sjuksköterska linjen! Nu är det 2,5 år tills jag blir en legitimerad sexy nurse :) Så uppå allt jag sysslar men pluggar jag numera också till sjuksköterska på heltid! Fattar fan inte hur jag ska hinna leva med 24 timmar på ett dygn...

Träffade pappa igår! Minns inte sist jag såg honom, va minst ett år sen och helt plötsligt står han framför mig! Omtumlande och rörande! Vilkorslös kärlek ligger i luften, innan vi skildes åt hann han säga "Verkligen kul att se dig Lina...". Kunde knappt sova igår och kommer leva på den meningen lång tid framöver!

Imorron kommer Kenny, Basse och Cookie på besök! Har inte sett dom heller sedan stenåldern och ska bli gryyyymt kul! Vi ska gå på NHL premiär därefter blir det vild natt a la EveKenny stil :) De stannar bara till lördag, men jag hoppas bästaste Kenny kommer upp en längre tid snart!

Har precis bokat biljetter till Köpenhamn. Jag, Jenny, J och D drar dit över nästa helg för att fira Jennys födelsedag! Börjar få huvudvärk redan nu, kommer bli så sjukt kul! Tio gånger bättre än Istanbul då vi inte har massa grabbar i släptåg :)


Jag och Jona på Basses standup!

onsdag 6 oktober 2010

Max Factor galejj och Basse på prispall

Hade en hysterisk dag med massor av "måsten" när jag äntligen va ledig. Kvällen började på Berns med mingel, champagne och en skvätt utbildning för Olay och Max Factor. Givande information och fina presenter :) Därefter for jag i ilfart till söder där Basse körde stand up! Han kom 2a i kvällens tävling! *stolt*



Basse får pris!

Tvåa, etta & trean :)


Satt och drack öl in på småtimmarna...

söndag 3 oktober 2010

Livet består av hinder....

...idag!


Mina medlemmar har vart så duktiga! Ska bli riktigt kul att se hur det går nästa helg när jag tar med nya hinder!

Ensam :(

Basse drog sig tillbaka för att öva sin standup - som han äntligen drar igång nästa vecka! Saknar honom :(

Min barndomsvän Jonas är på besök över helgen, tack och lov! Vi hyrde film, drack vin och tjattrade skit...

Idag ser jag fram emot en spännande dag med massor av agility!


På rymmen!

fredag 1 oktober 2010

Mystiska tankar om Köping

Jag sitter i ett dilemma med mig själv. Igår kom diskussionen om Köping upp (Basses hemstad). Innan vi båda visste ordet av sitter vi ivrigt på blocket och tittar på lägenheter samt villor.

Vaknade upp idag med förhoppningen om att jag glömt min nya idé att flytta. Men strax efter 22 va jag bara tvuuuungen att kika om det kommit några nya hus till försäljning i Köping.

Måste motvilligt erkänna att jag faktiskt kollade upp med chefen om Lindex fanns där idag... Shit, jag börjar bli orolig. Säg inte att min mammapappabarn-gen kommer sätta fart på flyttankar. Erkänner att jag även tittade upp högskolestudier till sjuksköterska i Västerås...
SOS


Låste ute mig idag... Stackars Tessie undrade varför jag inte kom in till henne... :)