torsdag 30 september 2010

"Förkväll" och "Minuten"

Tittar på klockan som visar 22. Vart tog torsdagen vägen? Tillbringade förmiddagen i Skybaren på Royal Viking och repeterade "Förkväll". Agneta Sjödin skulle iväg så jag fick hoppa in på inspelningen! Gick dit med mega självförtroende men fick en del på nosen - elva sidor manus över en natt va lite magstarkt :) Improviserade en del och fick nog manusförfattarna att undra vad jag egentligen fått läsa! Jag kommer alltså aldrig synas i tv rutan, jag va med på genrepen men inspelning som bara produktionen ser :)

Under eftermiddagen befann jag mig på SVT och spelade in "Minuten". Ska bli så otroligt kul att se sig själv, och visa er resultatet - blev det noll, pengar eller storkovan? :)

Imorron fredag:
11.10 Casting för ett telebolag reklam
12.00 Möte med *** för musikvideo
13.30 Casting för huvudroll i teateruppsättning på Kulturama. Ingen ersättning/lön, men iiihhhh t e a t e r ! ! ! 
15-19 Lindex



Övar igenom manus....

"Hej alla där hemma och välkomna till Förväll...!"

onsdag 29 september 2010

"Minuten" inspelning för SVT

Tävlingsinriktad!! Jösses vad jag kämpat idag! Vinner jag några pengar då!? :) Ni får vänta tills det sänds...  Tiden rann iväg och vi ska fortsätta inspelningen imorron kväll! Jag älskar verkligen att tävla inför publik, man blir så sjukt taggad när över hundra pers hejar fram en och skriker "Eve, Eve, Eve!!!"

Imorron förmiddag ska jag arbeta med Agneta Sjödin i Förkväll!!! Ska vara hennes stand in och agera programledare när hon inte kan öva - vilket ska bli otroligt kul! Lovade dyrt och heligt att jag va hur grym som helst på att lära mig manus... Blev lite nervös när jag nyss printade ut 11 a4 sidor som ska va inövade om 8 timmar. Synd att man behöver sova på nätterna.




Kul, kul, kul!

tisdag 28 september 2010

Veckans komihåg!


So far, so good! Inget dubbelbokat än :)

Tisdag
= Jonas anländer och stand up på kvällen. 
Onsdag blir det "Minuten" inspelning för SVT och på kvällen blir det antagligen Radiogalan partajj!
Torsdag inspelning reklamfilm för Eniro. 
Fredag tillägnas casting för huvudrollen i en kortfilm (=hoppas, hoppas), 
lördag blir agility på dagen och jobba som värinna på München Bryggeriet på kvällen,
söndag viks åt agilitykurser och viiiiiila!


måndag 27 september 2010

Back on track!

Imorron (läs idag...) kommer Jonas hit och stannar till söndag! Ska bli galet kul och vi startar en festvecka med stand up på kvällen.
Måste kolla upp om det finns några heta fester att dra med honom på... Hade möte med München Bryggeriet idag om att bli VIP värdinna (jobba någon gång i månaden - feeeet dricks :), Axwell spelar på lördag och kanske kan det va något för oss?

Lite måndagsbilder:

Först ut va Casall! Underbart snygga träningskläder som jag använder till vardags :) Hittade ett supersnyggt set till inspelningen på onsdag.

Färgade håret! ..... Nääää!! Köpte löshår och konstaterade med peruk att jag aldrig kommer svika min blonda kaluffs!

Uppfräschning på Tony & Guy!

Klart älsklingen får en egen plats :)

söndag 26 september 2010

Mysfaktorn är hög idag!

Klockan är strax efter 14 och jag tillbringar fortfarande dagen i horisontalt läge. Tessie ligger på mitt bröst, bredvid ligger Basse och spelar poker. Funderar på om jag ska beställa pizza eller byta tvkanal... Va så otroligt längesen jag va ledig!

Imorron sätter livet igång på fast forward, dagen börjar hos Casall och möte med min stylist i kommande program "Minuten", därefter casting på söder, senare frisörtid hos Tony & Guy samt inköp av nytt hår! Kvällen tillbringas med att fixa naglar.

lördag 25 september 2010

Hur många vuxenpoäng ger kursledare?

Hade min första agilitykurs idag! Fem tappra medlemmar med små vovvar va med och det gick över förväntningarna! Efter mycket om och men klarade till och med de envisaste hoppen samt tunnel. Har fyra sammankomster i priset så nästa gång får jag verkligen fila på svåra banor :)



Hade så kul att jag glömde ta kort på gruppen!

fredag 24 september 2010

Jag har haft en pistol mot mitt huvud!

Vilken otrolig fredag jag haft! Spelade in mina sista scener som Anja i Misterioso, riktigt intressant att arbeta med Harald Hamrell. Började 06 och va inte klar förrän frammåt eftermiddagen...

Fick insikt i hur viktigt det är att bibehålla exakta utseendet som skådespelare genom en film. Bara den dryga månaden jag vart med ska inspela sig på samma dag i filmen. Detta innebär exakt samma solbränna, naglar, kroppsform, smink, håruppsättning m.m.

Överhörde en av de kvinliga huvudrollerna prata om hur hennes hår förslets då hon var tredje vecka va tvungen att färga utväxten... Tänk att stanna sig själv utseendemässigt ett år. Ytterliggare en sak man inte tänker på i branchen...

Gjort idag:
 - Hånglat (haft "sex") med en man på 60+
 - Haft en pistol mot huvudet 
 - Blivigt räddad av insatsstyrkan
 - Skruvat fast en ljuddämpare 

Kommer sakna mitt alter ego Anja! Farväl!


Insattsstyrkan!

Hamrell regisserar oss!

Kändes sjukt med makten att kunna döda (om den haft magasin).
Reality check.

Isattsstyrkan came to the rescue!

Jag och min lover... :)

Rykel for H&M underkläder. Känns overkligt att hela Sverige kommer se mig kravla runt i underkläder nästa höst...
Kände mig sådär snygg när jag ber för mitt liv i bara mässingen, tårarna rinner längst kinderna, näsan snorar och munnen dreglar i ångest :)

Mördad!!

torsdag 23 september 2010

"Välkommen Åter"

Åhh! Såg att 4an börjat sända "Välkommen åter" 21.30 varje onsdag, kollade idag och det va riktigt hysteriskt kul! Jag är med i två avsnitt, spelade in våren -09. Håll utkik och skratta åt mig :)




Hade nästan glömt av detta!!

onsdag 22 september 2010

Inspelning i en ny marina!

Gick upp 04.30 imorse! Hade en superkul inspelning ute i Pampas Marina som mitt kära alterego Anja Parrika. Sjukt fina husbåtar, fattade tycke att skaffa! Minns en gammal kompis, Niklas, som va inne på det spåret... (Internskämt som innefattar musselbåt :)). Dock kostade husbåtarna i Pampas runt 6 miljoner och en platshyra på drygt 5000 i månaden. Jösses, det måste bli uppåt 20 lök i hyra...




Lite bilder från förra gången så min stylist fixar exakt samma look!

 
              Kallt!                                                 Min man :)

Vill ha!!

Harald Hamrell regisserar för fullt!

tisdag 21 september 2010

Don´t blame the messenger - Jimmie Åkesson

Sverigedemokraterna är nu större än flera parti i riksdagen men det verkar enligt media som om Jimmie Åkesson brytit sig in på egen hand. Men inte att förglömma är ju att frontpelarna faktiskt rests av en hel del byggare. Är det inte på plats för disskusion om ett samhällsproblem istället för att låta en person ta all skit? Nu inget sagt om hur jag förhåller mig till hans åsikter, dock kan jag tillägga att jag själv är av tredje generationens invandrare :)

Att dessutom andra partier vägrar samarbeta med SD verkar underligt om inte fel. Om jag nu röstade på Sossarna skulle jag nog inte vilja att de samarbetade med Moderaterna bara pga att utesluta SD. Tycker det snarare verkar otroligt odemokratiskt att inte låta ett parti får komma till tals när de trots allt valts in av svenska folket. Oavsett om det är ett jävla skitparti eller inte är de ju invalda...

Well, detta va lite tankar från en vanlig svenssons som inte är direkt insatt.



Förberedning inför imorron som Anja. Extra hår åker ner i väskan :)

måndag 20 september 2010

Måntag

Bankboken gapar lika tomt som nerviftet kring ögonen och plasten i läpparna... Har inte byggt några naglar och behöver dessutom påfyllning av det asiatiska håret i min kallufs. Ingen bra matematik innan lönen. Känner mig obekvämt onaturligt naturlig.

På onsdag och fredag går jag återigen in i rollen som Anja i filmatiseringen av Arne Dahls "Misterioso". Min stylist kommer sättas på prov. Meddelade henne idag om min sinande huvudpäls. Hon blev inte glad.

söndag 19 september 2010

Agilitysöndag!

Trotsade en aning huvudvärk och stack iväg till träningen 10! Nyss hemkommen från jobb, väntar på att få en bil levererad. Ikväll blir jag stolt ägare till en Ford Fiesta!




Hon är så duktig!!

lördag 18 september 2010

HÄR!!


...Skulle en fyndig rubrik vara på plats. Men jag har idétorka.

Jobbade på Lindex och därefter bar det av mot Kärrtorp med agility. Jag kan ju numera titulera mig som kursledare! Men regnet öste ner och endast en tapper medlem trotsade naturens makter med regnkläder :) Jag beslutade att ställa in, kör på som vanligt nästa lördag!

Kom hem och fixade en deluxe middag med bla egenplockade kantareller! Skulle ut men fick för mig att Jenny va sur, så jag bestämde mig att bli sur på Basse som i sin tur verkligen blev sur tillbaka och åkte till några polare... Nu är klockan drtygt tio och Jenny frågar när jag kommer till festen. Sitter här ensam med ett glas vin i sängen och funderar på hur fan jag hamnade här!? Det är väl en jävla tur de tar mig med en klackspark.

Får be om ursäkt till min bästa vän och ringa hem killen...


fredag 17 september 2010

Nice Night Out

Det blir nog inte bättre än såhär! Fan va jag är kär :)




Givetvis hade vi VIP!

Dj Tiesto

Kärleken kom med suprise idag! Han hade skaffat biljetter till konserten ikväll! Kom precis hem, ska hoppa in i party stassen och fixa frillan så kör vi :)

torsdag 16 september 2010

Inspelning ute på Marinan

Spelade in "Stockholm - Båstad" med Peter Magnusson, Patrik Ekwall och några fler! En rolig förmiddag, Peter är så jäkla kul!! Har träffat han i olika samanghang senaste året och han är alltid lika trevlig.



 Bright...

 ....brighter... :)

   


Jag va "studiovärdinna" idag :)

onsdag 15 september 2010

Cravings

För att fira min lediga torsdag delade jag och kärleken en flaska vin igår! Vaknade med huvudvärk 05 av att lägenheten nästintill haglade bort, därefter väckte naturens under hackefuckingHackspett mig vid 08.

Somnade vansinnig om men klockan 10 ringer telefonen. Ska arbeta imorron innan Lindex. Ska agera personlig assistent åt Peter Magnusson i hans nya program ute på Lidingö... Kort därefter berättar min iphone att jag fått mail. SVT vill ha med mig i sitt nya program vilket innebär att jag måste börja öva på intervjuer. Fick ett dokument på två a4 sidor med personliga frågor som skulle besvaras snarast.

Allt ska bli skitkul!!
Men att sova bort dagen står inte längre på schemat :) Är sugen på Marabous choklad med apelsinkross. Undrar om den finns kvar?


Min familj :) (vaddå längtar efter barn!?)

tisdag 14 september 2010

Rubriktorka

Har försökt återhämta mig efter helgens bootcamp, sov hela två timmars siesta! Shoppade därefter loss på Bubbleroom och Nelly. Snart kommer paket med massor av fina klänningar :)



Har än så länge 2 av 3

måndag 13 september 2010

Vem "vinner"?

Knasiga grejer har vi pysslat med!
Nu sitter man på helspänn vilka som går vidare till själva programmet :)